Heti asztrológiai előrejelzés: Február 14-21…

Kos: Az együttműködéseink és a munkánk fog előtérbe kerülni ezen a héten. Főként abból a szemszögből, hogy ez milyen hatással van ránk lelkileg és, hogy mennyire van még bennünk az a jól eső tűz, amivel a világot is meg lehet váltani, vagy éppenséggel mennyire vagyunk belefásulva a minden napjainkba. Ez természetesen nemcsak a professzionális együttműködéseinkre fognak vonatkozni, hanem a privát életünkben működökre is.

Bika: A segítői és spirituális oldalunk kerül megszólításra ebben az időszakban. És most nemcsak passzióból vagy időtöltésből fogunk másokon segíteni, hanem egy nagyon mély belső indíttatásból. Sőt most olyannyira emelkedettek leszünk, hogy képesek leszünk a saját dolgainkban lemondásokra és megszorításokra, hogy ezzel is jobban és még áthatóbban tudjunk másokon segíteni akár fizikailag, akár lelkileg.

Ikrek: Ezen a héten a belsőnk lesz aktívabb. Így mindent áthatóbban és mélyebben fogunk kezelni az életünkben. És most nem arról van szó, hogy minden érzékenyebben és leginkább az érzések és érzelmek szintjén fogunk megélni. Az intellektusunk is igencsak előtérbe fog kerülni. Itt inkább arról van szó, hogy mindent alaposabban és mélyre hatóbban fogunk értelmezni. Valószínű, hogy ez az üzemmód lenne az ideális mindig és mindenkoron.

Rák: Az érzelmeink, az otthonunk, a gyerkőceink, a partnereink ezek a szép dolgok fognak terítékre kerülni ebben a szakaszban. Sőt mindez az aktivitás szemszögéből. Bátran fogjunk bele közös teendőkbe, legyen az alkalmi sport foglalkozás, vagy éppen egy új rendszer, amit beszeretnénk vezetni a szeretteinkkel való aktív időtöltésben. De az is kiváló, ha ház körüli teendőkre összpontosítunk, csak csináljuk együtt.

Oroszlán: Tevékeny hétnek nézünk elébe. És míg meg lesz azaz erő, hogy folyamatosan és állandóan menjünk előre, és feladatot feladat után teljesítve nyomjuk ezerrel, arra is oda kell figyelnünk, hogy mielőtt bele vágnánk a történetbe készítsünk terveket, vegyük számításba a különböző lehetőségeket, és álljunk elő olyan munkatervvel , ami mentén haladva már előre is láthatjuk, hogy mikor hol fogunk tartani.

Szűz: A kommunikáció minden alakja és formája fogja kitölteni ezt a szakaszunkat. Beszélgetés, tanácsadás, de akár az írott kommunikáció is előtérbe kerülhet, de a fő motiváció az lesz, hogy segítsünk másoknak össze rakni a rendet, a rendszert. Mindezt tehetjük a saját élet tapasztalatunkból, de akár taníthatunk olyan rendszereket, amelyeket mi már elsajátítottunk régebben.

Mérleg: Az énünk és a közvetlen környezetünk fog előtérbe kerülni ebben az időszakban. Mindez egy nagyon tevékeny formában. Szóval foglalkozzunk többet a szeretteinkkel, vagy a fizikai környezetünkkel, az otthonunkkal. Vagy persze az is lehet, hogy egyszerre mindennel. Építsük, szépítsük az otthonunkat, lakókörnyezetünket. Menjünk ki a kertbe, készüljünk fel a tavaszra és a melegebb időre!

Skorpió: Ideális időszakunk lesz arra, hogy megfogalmazzuk, szavakba öntsük azt, ami éppen bennünk van. Sőt most olyan dolgokat is képesek leszünk felszínre hozni, amelyek igen csak régóta van bennünk, és nagyon mélyen. Viszont mindezt úgy fogjuk tudni a leghatékonyabban bedobni a közös térbe, ha megpróbálunk mindenféle sértettség és érzelmi kitörés nélkül kommunikálni, tárgyilagosan és nyugodtan. Így fogjuk elérni a legkedvezőbb hatást.

Nyilas: Mi magunk és a hozzánk legközelebb álló szeretteink fognak fókuszba kerülni ezen a héten. Főként abból a szempontból, hogy milyen terveink, vágyaink és ambícióink vannak a közeljövőre. Próbáljunk nem elvárásokat, vagy más feszélyeztető témákat megfogalmazni, hanem maradjunk a fent említett területeknél. Természetesen az, hogy közös terveket és vágyakat építgetünk szintén erősen hat magára az összetartozás érzetére is!

Bak: A munkánk a karrierünk és a pénzkeresetünk területei fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban. És az, hogy találjunk meg egy egyensúlyt abban, hogy mennyire hozzunk áldozatot és mennyire vállaljuk be a leterhelődést a munkánk érdekében, ahhoz képest, hogy mi az amit nyerünk az egészen. Bizonyos dolgokat el kell majd engednünk ahhoz, hogy még hatékonyabban tudjuk a feladatainkat ellátni.

Vízöntő: Ebben az időszakban konzultáljunk olyan barátokkal, akik nagyon jól ismernek bennünket, és akik teljesen objektívek is tudnak maradni a mi érdekünkben. Majd futtassuk át rajtuk az elképzeléseinket és a terveinket, mert valószínűleg, ők sokkal nyugodtabban és higgadtabban fogják tudni elemezni és értékelni mindazt, amiről mi most azt gondoljuk, hogy ez a világ legnagyobb üzlete, lehetősége, célja.

Halak: A munkánk és a karrierünk fog előtérbe kerülni, az összes velejáróval, mint pl. fizetés, elismerés, stb. De abból a szempontból, hogy ez milyen módon harmonizál a belsőnkkel, a lelkünkkel. Hogy mindaz ami történik velünk az ébren töltött órák nagy részében, mit tesz a mi lelkünkkel. De az is terítékre kerülhet, hogy a jelenlegi munkánk mennyire van harmóniában az életfeladatunkkal, a régi, még teljesen belsőnkből jövő vágyainkkal.

Természetesen ezen a héten a fő esemény a Valentin nap, ami ráadásul sziddha jóga napra esik. Szóval a sok leánykérés, amit erre a napra szoktak időzíteni, valószínűleg nagyon komoly és egészséges kapcsolatokban fog végződni! Egyébként ebben az időszakban a Január 16, 20 és 21 dátumok is igen kellemes napok asztrológiailag.

A szervezetünket nézve a csípőnktől le egészen a térdünkig kell vigyáznunk magunkra. Tehát az alhasi szerveinkre is, és az adott területen lévő teherviselő ízületeinkre is. Szóval egy szimpla combtetkótól, a Valentin napos közös intim piercingen át vigyázzunk az olyan kellemetlenségekre is, mint pl. felfázás, vagy az ízületeink túlterhelése.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük