Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Október 31-November 6…

Kos: Az énünk, valamint a munkánk, és a terveink, ambícióink fogják kitölteni ezt az időszakot az életünkben. Az általunk hozzá adott érték, most mindent fel tud majd hatalmazni, szóval eljött az idő arra, hogy tervezzünk, hogy merjünk dolgokat megálmodni! Sőt, most sokkal könnyebb lesz azokat a tényezőket felismerni és megszüntetni, amelyek egyébként hátráltató tényezőként lehetnek ott a terveink megvalósításában.

Bika: A munka és a pénzkereset területei fogják dominálni ezt a szakaszt, mindez úgy, hogy szélesíteni kell az elképzeléseinken. Mert most amennyiben elakadásba ütközünk, „csak” annyit kell tennünk, hogy szélesítjük a látásmódunkat. Mert lehet, hogy amit most mi és a megszokott rendszereink nem tudnak megoldani, egy nagyobb merítésből, akár külfölddel kapcsolatosan lehet, hogy magától értetődő lesz!

Ikrek: Az együttműködéseink és a munka/élet feladat témakörök fogják kitölteni ezt az időszakot. Szóval próbáljunk hasonszőrű álmodozókkal együttműködni, akik nagyon hasonló módon látják az életet, és akik hasonló elképzelésekkel bírnak az életfeladataik irányában. Főként azért, mert most a szoros lelki kapocs kialakulásával tudunk majd mi is eltántoríthatatlanná válni a teendőinkben.

Rák: Ebben a szakaszban az együttműködéseink kerülnek fókuszba, főként abban a kontextusban, hogy a mi mindent leszünk képesek megtenni mások megsegítésére. Tehát, bármit is teszünk vizsgáljuk meg azt az opciót is, hogy tehetünk-e valakiért, vagy akár valakikért egy nagy közös elképzelés érdekében, stb… Most ez a hozzáállás lesz az, ami elégedettséget fog hozni a lelkünkbe.

Oroszlán: A mindennapi életvitelünk rendszeri fognak terítékre kerülni és az a belső igény, hogy harmonikus, hatékonyan működő módon tudjuk a feladatainkat megoldani. Szóval tennünk kell a belsőnk nyugalmáért, így az is elengedhetetlen, hogy azokkal is jól működjünk együtt, akik a közvetlen közelünkben vannak/élnek, és ez most nagyon jót fog tenni a kapcsolatainknak is!

Szűz: A partnerkapcsolataink és az ezzel kapcsolatosan megoldandó feladataink fognak most jobban előtérbe kerülni a hét folyamán. De ezen nem kell aggódni, nem kell görcsölni, mert minden csak addig tökéletes és hibátlan, ameddig nem történik vele semmi sem. Tehát ha egy működő kapcsolatban vagyunk, akkor ott lesznek megoldandó feladatok is. Most ezekre kell majd összpontosítanunk. 

Mérleg: Tanulás, gyakorlás, együttműködés, ezek lesznek a fő irányvonalai ennek az időszaknak. Szóval bátran vágjunk bele új dolgok elsajátításában, mert bármit is tanulunk meg azzal mindig többek leszünk, attól függetlenül, hogy a frissen megtanultakra mikor lesz szükségünk! Ha lesz szükségünk rá bármikor is!  Szóval álljunk bele és mehet a tanulás és a gyakorlás.

Skorpió: Beszéd, kommunikáció és mások megsegítése, most ezek lesznek a fő irányvonalai a mindennapjainknak. Bátran keressük a lehetőségeket, a fórumokat, magukat az embereket, ahol segíthetünk, és ahol tudunk is. És ez most „nemcsak” azoknak lesz jó, akiket megtudunk segíteni, akit támogatásban tudunk részesíteni, hanem ez nekünk is jót fog tenni lelkileg, nagyon jót.

Nyilas: Aktivitás és tanulás lesznek azok az erők, amelyek megtudnak minket mozgatni ebben a szakaszban. Szóval, ha most sokat is vagyunk otthon, legyen az home office vagy bármi más és akár még az is mondható, hogy nyugodt lelkiállapotban vagyunk, akkor is kezdjünk el valamit nagyon aktívan csinálni, vagy tanulni. Mert ez most olyan élénkítő hatással lesz ránk, ami sok jót hozhat az életünkbe.

Bak: Mi magunk, a lelkinyugalmunk és a közvetlen környezetünk témakörei fognak terítékre kerülni ezen a héten. Szóval tegyünk a közvetlen környezetünk harmóniájáért. Ez lehet fizikai tevékenység, mint pl. rendrakás, szekrény kiszortírozás, lakás átrendezés, kert rendbe tétel, konyha és kamra kipucolás, bármi. A lényeg az, hogy olyan dolgokat csináljunk, amelyek végeredménye az, hogy rendezettebb, harmonikusabb élettérbe létezünk tovább!

Vízöntő: Beszéd és kommunikáció területei fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. És ez most abban is segíthet, hogy olyan történéseket/eseményeket is feldolgozzunk, amelyek a veszteség érzetét keltették bennünk. Szóval próbáljunk olyan módon beszélni és kommunikálni a környezetünkkel, hogy mindenki képes legyen megnyílni és ezáltal feldolgozni azt, amit fel kell.

Halak: Mi magunk, és az életünk iránya fogja kitölti ezt a szakaszt az életünkben. Szóval most fontos lesz, hogy értékeljük azt, ahol tartunk. Így górcső alá fog kerülni a munkánk, és az, hogy ez mennyire egyezik az életfeladatunkkal. De az olyan materiális mutatók is, mint pl. az, hogy mennyi pénzt keresünk. És persze figyelembe fognak kerülni a terveink, az ambícióink, stb.

Ebben az időszakban az október 31 hétfő nem lesz egy könnyű nap, de a november 1 és 3 pedig kifejezetten jól fognak alakulni.  Így ha fontos dolgokba szeretnénk bele kezdeni, mindenképpen az utóbbi napokat válasszuk!

Testileg ebben a szakaszban, a csípőinkre, a térdeinkre, a bokáinkra és a lábainkra kell majd vigyáznunk, míg az utolsó napon pedig már a fejünkre. Hiszen a Hold újfent körbe ért a föld körül, és egy új körbe kezd November 6-án!

A hét ájurvédikus tanácsa az lesz, hogy tegyünk a szívünkért. Ugyanis november hónapban a szervezetünk bioritmusa a szívünkre fókuszál. Lásd például azt, hogy a hirtelen jövő hideg időszak mennyire megtudja borítani a vérnyomást! Szóval mozogjunk, szedjünk galagonyát, fagyöngyöt és/vagy ardzsunát! És persze együnk jó sok fokhagymát, ami egyénként a szívre tanúsított kiváló hatásai mellett elképesztő vírus- és baktériumirtó hatású is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük