Heti asztrológiai előrejelzés: 2020, Január 31-Február 7…

Kos: Mi magunk, a közvetlen környezetünkben szereplő emberek és az otthonunk fog előtérbe kerülni ebben az időszakban, azzal a külön kis extrával, hogy minden mást és mindenki mást lehetőleg próbáljunk egy kicsit leépíteni. Kommunikáljunk sokat és akár kicsit kellemetlenebb dolgokról is, vagy ha úgy érezzük, hogy ennek még nem jött el az ideje, akkor fordítsuk figyelmünket az otthonunk felé és építsük, szépítsük együtt.

Bika: A beszéden és a kommunikáción lesz a fő hangsúly ebben a szakaszban. Bátran kommunikáljunk a terveinkről vágyainkról, ambícióinkról mert most a környezetünkből olyan rálátásokra és olyan tanácsokra is számíthatunk, amelyek áttudnak billenteni számunkra olyan akadályokon, amelyekkel mi magunk már lehet, hogy évek óta küzdünk, de nekik meg szinte azonnal összeáll a kép a probléma megoldására!

Ikrek: A munkánk és a családunk fogja kitölteni ezt a hetet az életünkben, és vigyáznunk kell arra, hogy egyik se menjen a másik rovására. Most a mi személyünk és a mi erőfeszítéseink fogják megalkotni az egyensúlyt. Ha a családnak vagy a munkánknak nagyobb mennyiségben van szüksége a mi figyelmünkre és időnkre, akkor tegyük bele a munkánkba akkor az időt, amikor már a családunk alszik, vagy még alszik.

Rák: A lét mélyebb és átfogóbb gondolatai fognak bennünket foglalkoztatni ebben az időszakban, és mindent addig fogunk forgatni magunkban, amíg nem látjuk az összefüggést a terület és magunk között. Szóval néha azért konzultáljunk barátokkal és általunk tisztelt emberekkel, hogy nehogy túlságosan magunkra vegyünk dolgokat. Mert ilyen kis lelki gyakorlatokra szükség van időnként, de nem azzal a végeredménnyel, hogy mi tehetünk mindenről.

Oroszlán: A befejezések és a lezárások fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban és ez most nem csak a munkahelyi feladatokban vagy tárgyilagos dolgokban fog kiteljesedni, hanem emberi kapcsolatokban. Főként a szerelmi szálakban. Ami természetesen nem azt jelenti, hogy most minden Oroszlán szakítani fog, de azt jelentheti, hogy minden Oroszlán bizonyos dolgokat lezár a kapcsolati rendszereiben és új elemeket épít be, akár ugyanazon személlyel együtt a kapcsolatában.

Szűz: A partnereink és a közös céljaink, vágyaink fognak fókuszba kerülni ezen a héten. És ez lehet érvényes akár munkahelyi, üzletféli együttműködésekre is, ahol egy erősebb materiális cél érdekében teszünk erőfeszítéseket. De ez az időtartam alatt fókuszálhatunk a személyes partnerkapcsolatainkra is, amikor egy sokkal erősebb lelki kötődés előállításán is dolgozhatunk kedveseinkkel, amiben kulcs szerepet fog az kapni, hogy mi magunk hozzunk áldozatot a kapcsolatunk érdekében.

Mérleg: A munkánk és az erőfeszítéseink fogják uralni ezt az időszakot. Természetesen vigyáznunk kell a túlpörgésre, és ezt talán azzal tudjuk megoldani a legjobban, ha együttműködünk valakivel. Így ő is képes lesz arra, hogy szóljon ha már túl mentünk a határon, de mi magunk is láthatjuk ezt, ha figyeljük a másik fél tempóját, vagy akár azt, hogy ő mikor áll le pihenni, vagy mikor mondja azt, hogy elérte a nap végét.

Skorpió: A gondolkodáson, tervezésen, agyaláson lesz a hangsúly ebben a szakaszban, és arra figyelnünk kell, hogy próbáljunk célokat is kitűzni. Azért, hogy ne csak agyalás menjen a héten. Dolgozzunk, tegyünk valamiért a héten. Ne essünk abba a hibába, hogy újra és újra átgondolunk valamit. Hogy felkészüljünk a legrosszabb forgatókönyvre, hogy meg legyen a megoldás a 112. verzióra. Haladjunk valamilyen cél felé.

Nyilas: A tanulásé és a gyakorlásé lesz a fő szerep ebben az időszakban. Sőt szinte minden témakörben elmélyülhetünk, de amennyiben nagyon szeretnénk a csillagok támogatását, akkor valami spirituális témakörben kellene elmerülnünk. Az is egy elképesztően támogató momentum lehet, ha mindezt valakivel együtt csináljuk, főleg valakivel, aki jól ismer bennünket. Aki tudja, hogy mikor kell minket támogatni és mikor noszogatni.

Bak: Ez a szakasz kiváló lesz arra, hogy elvégezzünk, befejezzünk, megcsináljunk dolgokat. Mert most kicsit más szemmel leszünk képesek végig nézni elakadásainkon, és másképp is fogunk tudni hozzáállni azokhoz a feladatokhoz, amelyek lehet, hogy már olyan régóta előttünk vannak, hogy már kicsit bele is fásultunk a dologba. Ebben a helyzetben is óriási támogató erő az, ha mindezt valakivel együtt vagyunk képesek csinálni.

Vízöntő: A beszéd és a kommunikáció fog előtérbe kerülni, főként abból a szempontból, hogy segítünk másokon. Lesznek könnyebb feladatok is, amikor csak annyiban kell segíteni, hogy a másik fél megfelelő stílusban tudjon kommunikálni, de a mondanivaló már nem kell csiszolni. De lesznek olyan lehetőségek is, amikor a másik fél teljes hozzáállását kell kicsit áttárgyalni ahhoz, hogy ő előrébb tudjon jutni a tervei szerint.

Halak: Mi magunk, a szeretteink, a tevékenységeink köre, az otthonunk és az életviteli rendszereink fognak előtérbe kerülni ezen a héten. Tehát elképesztően jó lehetőségünk lesz arra, hogy alap, fundamentális dolgainkon változtassunk, alakítsunk. Mind külsőségekben, tehát a mikor, mit és hogyan csináljunk azt a valamit, amit csinálni szoktunk. De az is, hogy az a valami, amit csinálunk esetleg lehet-e valami más is!

Ebben az időszakban a fő momentum a Február 1-re eső indiai Nap fesztivál. Amennyiben ezen a napon megfürdünk, természetes vízben, szabad ég alatt, akkor egész nap egészségesek leszünk! De spiritualitás szempontjából a Február 2 és 6 is fenomenális napok lesznek. Így ezeken a napokon bármilyen lelkigyakorlatot végzünk, az különleges hatással fognak bírni.

Amennyiben fontos teendőink akadnak materiálisan úgy a Január 31 és a Február 5 lesznek a könnyebb napok.

Fizikailag a fejünktől a rekesz izmainkig kell mindenre vigyáznunk. Az arcunk minden részére, és ízületeinktől a mélyebben fekvő szervekig mindenre. Tehát a szívünkre, a tüdőnkre, de akár a pajzsmirigyünket is említhetnénk és az agyunkat is. Valamint óvjuk a nyaki és hát csigolyáinkat, és a karjaink ízületeit is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük