Állandó Bhakti Kutir jóga tábor helyszín: Szicília

Kedveseim, drága bhakti brüderjeim!

Találtunk egy tökéletes jóga tábor helyszínt! Trappetoban, Szicília Palermohoz közel eső régiójában!

A szállás a barátaim tulajdonában és szervezésében működik. A palermoi reptértől kb. 25-30 perc autóval.

A szállás 600 méterre van a tengerparttól. A part több kilométer hosszú és egy öböl mélyén van. Szóval a víz békés és egyben fantasztikus. Olyan selymes mintha babaolaj is lenne a vízben. A part homokos. 

A szállástól másik irányba kb. 1 kilométerre van a faluközpont. A faluban 1 komolyabb közért van, 2 pékség, 3-4 fagyizó és szintén 3-4 étterem. Az éttermek egytől-egyig zseniálisak.

A szállás helyen 3 lakás áll rendelkezésre, darabonként 4 főt tudunk benne elszállásolni. A lentiben akár 5 embert is, de álltalában én vagyok az 5. A lakásokban 2-2 szoba van, plusz nappali. Szóval a 4 fő/lakás kellemes. Persze minden lakásban van fürdő, konyha, wifi, stb.

De a közös étkezéseket a lenti lakás előtti teraszon szoktuk megejteni. Ugyanis az egy hetes jógatáborban az ár tartalmazza a reggeliket is, ahogyan a szállást és a reptéri transzfereket is, Palermo és Trappeto között.

A hét folyamán elszoktunk menni egy-egy napra Palermoba és Cefalú, egy kicsit jönni-menni, kulturálódni. De ezek a programok nem kötelezők!

A célom az, hogy évente minimum 2x eljussak ide veletek. 1 nyári és egy őszi táborral. Sőt ha lenne egy kosár pénzem ide vennék valamit a szekta részére! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám csodahelyek csavargója.

Ui: Sőt egyszer szeretnék itt egy shiatsu tábort is! 1 hétig napi 6-7 óra gyakorlás, és akkor kb. csak egy hétvégét kellene itthon találkozzunk, hogy megcsináljuk a teljes 5 hétvégés tanfolyamot.

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Utazás/Zarándoklatok
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük