Aktuális asztrológiai előrejelzés: Nap a Szűzben: 2017. Szeptember 16-Október 17…

Amint átlép a Nap a Szűz jegyébe egy igen érdekes bolygóállást figyelhetünk meg. A Hold a Rákban, Vénusz-Mars-Merkúr az Oroszlánban, a Nap a Szűzben, a Jupiter a Mérlegben, valamint a Szaturnusz a Skorpióban találhatóak. Tehát a 7 fő bolygó 5 egymás utáni jegyben helyezkedik el. Emiatt egy ideig sokkal könnyebb lesz rendszereket építeni, életviteli módszereket honosítani a mindennapjainkban.

Egyébként a hónap egyik legmarkánsabb spirituális momentuma a Szeptember 20-tól kezdődő Navaratni, ami azt jelenti „9 este”. Indiában az Istennő imádat legfontosabb ünnepe ez az időszak, és az összes főbb Istennőt megtisztelik ebben a 9 napban.

Az első 3 napban Szaraszvatit, Brahmá feleségét, a Tudás Istennőjét imádják. Az azt követő 3 napban Laksmit, Visnu feleségét, a Szerencse Istennőjét tisztelik, majd az utolsó 3 napban pedig Durgát, Siva feleségét engesztelik ki szertartásokkal. Ilyenkor az is szokás Indiában, hogy a hölgyek mind a 9 napon új ruhát kapnak párjaiktól.

Majd a jövő hónapban, Október 5.-én is lesz még Istennő ünnepség! Hiszen majd Október 5.-én kezdődik  a legfontosabb hónapja annak a 4 hónapon át tartó spirituális korszaknak, amikor az Istenek is alszanak. Ez az 1 hónapos ünnepség sorozat Laksmi napjával kezdődik, vagyis a Szerencse Istennőjének napjával. Ezen a napon nemcsak spirituális, de materiális áldásokkal is számolhatunk, mint lelkigyakorlataink velejárói.

De visszatérve az asztrológiához, ebben a hónapban szép lassan a bolygók sorra belépnek a Szűz jegyébe. A Merkúr, a Vénusz és a Mars is. Ez globálisan gazdasági fellendülést jelent, főként a szolgáltató területeken, de komoly előrelépést hoz az egészségügyben és mindenben, ami precizitást és aprólékosságot igényel.

Ugyanakkor mindez a természetes a zodiákus 6. házában történik meg, ami a viszálykodást és a harcokat is jellemzi. Mondjuk a nagy okosok szerint a háború is jó biznisz!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük