Aktuális asztrológiai előrejelzés: Nap a Szűzben: 2017. Szeptember 16-Október 17…

Amint átlép a Nap a Szűz jegyébe egy igen érdekes bolygóállást figyelhetünk meg. A Hold a Rákban, Vénusz-Mars-Merkúr az Oroszlánban, a Nap a Szűzben, a Jupiter a Mérlegben, valamint a Szaturnusz a Skorpióban találhatóak. Tehát a 7 fő bolygó 5 egymás utáni jegyben helyezkedik el. Emiatt egy ideig sokkal könnyebb lesz rendszereket építeni, életviteli módszereket honosítani a mindennapjainkban.

Egyébként a hónap egyik legmarkánsabb spirituális momentuma a Szeptember 20-tól kezdődő Navaratni, ami azt jelenti „9 este”. Indiában az Istennő imádat legfontosabb ünnepe ez az időszak, és az összes főbb Istennőt megtisztelik ebben a 9 napban.

Az első 3 napban Szaraszvatit, Brahmá feleségét, a Tudás Istennőjét imádják. Az azt követő 3 napban Laksmit, Visnu feleségét, a Szerencse Istennőjét tisztelik, majd az utolsó 3 napban pedig Durgát, Siva feleségét engesztelik ki szertartásokkal. Ilyenkor az is szokás Indiában, hogy a hölgyek mind a 9 napon új ruhát kapnak párjaiktól.

Majd a jövő hónapban, Október 5.-én is lesz még Istennő ünnepség! Hiszen majd Október 5.-én kezdődik  a legfontosabb hónapja annak a 4 hónapon át tartó spirituális korszaknak, amikor az Istenek is alszanak. Ez az 1 hónapos ünnepség sorozat Laksmi napjával kezdődik, vagyis a Szerencse Istennőjének napjával. Ezen a napon nemcsak spirituális, de materiális áldásokkal is számolhatunk, mint lelkigyakorlataink velejárói.

De visszatérve az asztrológiához, ebben a hónapban szép lassan a bolygók sorra belépnek a Szűz jegyébe. A Merkúr, a Vénusz és a Mars is. Ez globálisan gazdasági fellendülést jelent, főként a szolgáltató területeken, de komoly előrelépést hoz az egészségügyben és mindenben, ami precizitást és aprólékosságot igényel.

Ugyanakkor mindez a természetes a zodiákus 6. házában történik meg, ami a viszálykodást és a harcokat is jellemzi. Mondjuk a nagy okosok szerint a háború is jó biznisz!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük