Muhurta, azaz a jövő asztrológiája…

astroforonlineAz ősi indiai kultúrában a Védikus Asztrológiát a Védák szemeinek tartják, mert segítségével bele láthatunk a múltba, a jelenbe és a jövőbe is. A Védikus Asztrológiát szanszkritul Dzsjótishnak hívják, a fény tudományának és 6 különböző ágazata van.

Ezek közül a születési horoszkópelemzés az, amiről a legtöbbet hallunk, és az segít abban, hogy megértsük a múltunkat és azt, hogy a múltunk, hogyan hat ki a jövőnkre. (Bővebben a születési horoszkópról és a Védikus Asztrológiáról…)

A kérdő horoszkóp világít rá a jelenünkre és a Muhurta asztrológia vet fényt a jövőnkre.

Természetszerűen a misztikus jövő az, ami mindig is leginkább izgatta az emberiség fantáziáját. Viszont a Védák filozófiája szerint a jövőnket most állítjuk elő, tehát a jelenben meghozott tudatos és jó döntések messzemenően befolyásolni tudják a jövőnket.

A Védikus tradíciók szerint minden tettünk egyszer csak megszületik, és ha ez a világra jövetel kedvező időpontban történik meg, akkor tetteink sikerre vannak ítélve, legyenek bármilyen nehezek a körülmények.

Ez persze nem azt jelenti, hogy minden tettünk és feladatunk előtt asztrológushoz kell szaladnunk, de egyértelmű, hogy egy olyan kaliberű esemény kapcsán, mint például egy fontos szerződés aláírása, nem mindegy, hogy mikor ülünk asztalhoz.

Indiában a Védikus Asztrológia őshazájában is „csak” az életünket meghatározó tevékenységek révén szoktak tudatosan jó időpontot kiválasztani egy hozzáértő ember segítségével.

Házasságkötés, iskolakezdés és tanulmányokkal kapcsolatos teendők végett, orvosi beavatkozások idején, ház/lakásvásárlás és/vagy eladás révén, nagyobb utazások előtt, vállalkozás és munka kapcsán és más fontos tevékenységeknél szoktak jó időpontot kiválasztani az emberek, hogy tetteik és vágyaik célba érjenek.

Minden egyes nap jó valamire, de míg egy szilárd nap kiváló egy épület alapozásának megkezdésére, vagy egy facsemete elültetésére, addig szinte katasztrófális kimenetelű lehet egy gyors és pörgös reklámkampány elindítására. És természetesen vannak a nehezebb napok is, ami nem kifejezetten azt jelenti, hogy rossz dolgoknak kell történni velünk, csak szimplán azt, hogy azok napok kiválóak konfliktus kezdeményezésre, legyen az egy per megkezdése, vagy egy vadállat betörése vagy csak szimplán valaki szájba verése egy gyümölcs kosárral, hogy megemlékezzünk Rejtő Jenő zseniális stílusára.

Ebben tudunk mi, a Bhakti Kutirban segíteni nektek/önöknek, a vágyott tevékenységhez kiválasztani a lehető legjobb időpontot.

Végül is világ minden idők egyik legnagyobb pénzügyi szaktekintélye, JP Morgan is ezt mondta:

„Mindenki lehet milliomos, de ha milliárdos akarsz lenni, keress egy jó asztrológust.”

A teendő csupán annyi, hogy megírjá(to)k nekünk (kutir.bejelentkezes@gmail.com) a tevékenység természetét és megjelölnek egy idő intervallumot, amikor bele szeretnének vágni a dolgok közepébe.

Egy jó időpont kiválasztásának díja: 3 600 Forint.

Az elemzéseket Baktai Ádám végzi.

Om Tat Sat

6 Responses to Muhurta, azaz a jövő asztrológiája…

 1. Visszajelzés: Muhurta Asztrológia | Bhakti Kutir

 2. Czakó Mónika szerint:

  Üdvözlöm,
  szeretnék kérni egy születési horoszkópot…..
  Születési hely és idő, Arad, 1967.10.13.

  Köszönettel,

  Czakó Mónika

 3. Visszajelzés: A Sziddha, azaz a tökéletesség és Mritju, azaz a halál Jóga koncepció a Védikus Asztrológiban… | Bhakti Kutir

 4. Visszajelzés: A mostanában induló Asztrológiai kurzus menete, rendszeres és tudnivalói… | Bhakti Kutir

 5. Visszajelzés: A ma kezdődő 7 alkalmas Védikus Asztrológia tanfolyam menete… | Bhakti Kutir

 6. Visszajelzés: Muhurta Asztrológia | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük