Kivágó Róbert – Sorselemzés

Mindannyian arra születtünk, hogy egyedi lények legyünk, olyanok, amilyen senki más nem lehet, és azt tegyük, amire nem képes senki más

(William Ellery Channing)

Sziasztok!

Kivágó Róbert vagyok. Mindig is vonzottak a spirituális tanítások, sorselemző módszerek, és persze, mint sok mindenki mást is, gőzerővel foglalkoztatott az élet értelme, sorsfeladatok, saját feladatom felderítése.

Tanulgattam, olvasgattam, tanfolyamról tanfolyamra, előadásról előadásra jártam, de hiányzott valami. Elvégeztem szinte mindent, amiről csak hallottam, de még mindig nem kaptam meg a válaszokat. Környezetemben egyre többen kértek tőlem tanácsot, tarot, számmisztika, kineziológia, coaching eszközeivel operáltam, és borzasztóan megtisztelve éreztem magam ettől a helyzettől, de még mindig hiányzott valami.

2004-ben megismerkedtem Baktai Ádámmal, akitől többek között megtanultam, mennyire fontos két lábbal a földön állva spirituálisnak lenni.

„Megtalálni életünk értelmét nem élet-halál kérdése. Sokkal több annál”

Abban hiszek, hogy minden ember azért született, hogy a földi élet adottságait és lehetőségeit felhasználva boldoggá tegye Önmagát, úgy, hogy közben másokat is segít ebben a folyamatban.

Ezt tanuljuk nap, mint nap.

A sorskezelő elmélet összefoglalja azokat a tanításokat melyek segítenek megérteni azokat a törvényszerűségeket, melyek ismerete segít, abban, hogy sorsod tudatos kezelője irányítója lehess.

„A lelket bizonyos varázslattal gyógyíthatjuk, és ez a varázslat a szép szó”

(Szokratesz)

 

Oka van annak, hogy itt vagy. Feladatokat kell teljesítened, olyanokat, amelyeket nem képes senki más. Ez az út lehet kellemes, örömteli és gyötrelmes is. Csak rajtad múlik.

Vedd kezedbe a sorsod!

Abban hiszek, hogy minden ember azért született, hogy a földi élet adottságait és lehetőségeit felhasználva boldoggá tegye Önmagát, úgy, hogy közben másokat is segít ebben a folyamatban.

Ezt tanuljuk nap, mint nap.

A sorskezelő előadások tanfolyamok célja:

Összefoglalni azokat a tanításokat melyek abban segítenek, hogy mindenki saját kezében tartsa sorsát, saját igényei kielégítése érdekében hozza meg döntéseit, úgy, hogy közben boldoggá teszi önmagát.

Előadás témák:

–  Mik önállóságod gátjai (a negatív hitrendszerek)

– Önbecsülés, önismeret

–  Igazságos kasztrendszer és a karma

–  Dharma és a karma

–  Számmisztikai alapismeretek a mindennapokra

–  Légy bátor és változtass

–  Törődj magaddal

–  Attitűd vagy hozzáállás a siker képlete

De!!!

„A kemény munka nélküli siker titka, még mindig titok.”

2 Responses to Kivágó Róbert – Sorselemzés

  1. Visszajelzés: EGY HÉTEN ÁT KARÁCSONY! | Bhakti Kutir

  2. Kedves Róbert!

    Nagyon tetszik a bemutatkozás! Hol lehet az előadásokra járni? Pontosabban: hol és mikor?
    Nagyon érdeklődöm a témák iránt és az ezen a honlapon találtak érdeklődésemet nagyon inspirálják..
    Sok üdvözlettel:
    Katalin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük