Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Október 30 – November 6…

Kos: Az énünk és a közvetlen környezetünk fogja kitölteni ezt a hetet az életünkben. Valamint fontos lesz az is, hogy a résztvevőket összekössük a megfelelő kommunikáció használatával. Ebben az lesz a mérvadó hozzáállás, hogy arra is ügyeljünk, hogy stílusban megfelelő módon kommunikáljunk és arra is, hogy a kommunikációnk célja a harmóniára törekvés legyen.

Bika: Elképesztően pörgős időszaknak nézünk elébe. Bennünk is sok minden fog végbe menni, amitől a belső indíttatásunk az lesz, hogy minél többet kommunikáljunk kifelé az elképzeléseinkről és a terveinkről, valamint az is fontos lesz számunkra, hogy minél aktívabbak legyünk. De arra vigyáznunk kell, hogy ne essünk át a ló túl oldalára, és ne vállaljuk túl magunkat a saját kárunkra.

Ikrek: A terveink és az elképzeléseink fognak fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Ez egy részről a legbelsőbb énünket is fel fogja hozni a felszínre, amibe így bepillantást engedünk a környezetünknek. Másrészről pedig nekünk ad lehetőséget arra, hogy mi megtudjuk, hogy a környezetünk mit gondol a mi belső ambícióinkról. Szóval bátran tartsuk nyitva a füleinket a környezetünkből áradó jó tanácsok irányába.

Rák: Ebben az időszakban úgy fog működni a tudatunk, hogy sokkal jobban észre fogjuk venni a lehetőségeket. Szóval bátran tervezzünk, akár nehezebb dolgokat is, mert most meg lesz hozzá az a belső indíttatás, hogy azt meg is tudjuk oldani. Sőt ez most beteljesítő hatású is lesz, szóval nem fogjuk azt érezni, hogy bele fáradtunk, hogy már túl pörögtünk, bírni fogjuk a terhelést!

Oroszlán: A munkánk, a pénz keresetünk és az ehhez kapcsolódó témakörök fognak előtérbe kerülni ezen a héten. De arra vigyáznunk kell, hogy ne terhelődjünk túl. Is itt nem is arról lesz szó, hogy túl nyomjuk, túl vállaljuk magunkat, hanem inkább arról, hogy mi magunk mit érzünk már túl soknak. Hogy mi az, ami már olyan terhet rak ránk, amit mi magunk már nem szívesen viselünk el.

Szűz: Mind a lehetőségek észrevételében, mind az ambíciók terén ebben a szakaszban sokkal, de sokkal kreatívabbak leszünk. De arra vigyáznunk kell, hogy csak olyan terhelést vállaljunk be, csak olyan erőfeszítésbe vessük bele magunkat, aminek látjuk a végjátékát, aminek látjuk a hatását. Mert most bele vetni magunkat olyan teendőkbe, aminek a végkimenetele nem látható, túl fog minket terhelni.

Mérleg: Az együttműködéseink fogják kitölteni ezt az időszakot az életünkben. Mind a privát életünkben, mind a professzionális életünkben. Sőt most bátran támaszkodjunk a partnereinkre, és merjünk tőlük elfogadni segítséget, bármilyen téren, mert ez most nemcsak nekünk lesz jó, hanem nekik is, azáltal, hogy tehetnek értünk, tehetnek a szerettük irányába.

Skorpió: Az együttműködéseink és a lelkületünk fog most sokkal fontosabb szerepet kapni a mindennapokban, főként a terhelések és nehézségek terén. Egy részről sokkal könnyebb  dolgokat úgy megvalósítani, hogy ha van hozzá társunk, segítségünk, vagy csak szimplán támogatói szándék. Másrészről nemcsak fizikailag könnyebb dolgokat megvalósítani némi hátszéllel, hanem sokkal könnyebb belevágni is nehezebb feladatkörökbe, ha van hozzá segítségünk.

Nyilas: Most sokkal kiélezettebben fog működni a tudatunk azon a téren, hogy észrevegyük azt, hogy hol és milyen módon lehetünk segítségére a környezetünkben élők esetében. Ez azért nagyon jó és hasznos, mert nagyon sokan hiába szorulnak segítségre, akár csak egyszer, vagy úgy mond időről-időre nem képesek, vagy nem tudnak segítséget kérni, mert ezt a belső tartásuk szinte lehetetlenné teszi.

Bak: Ezen a héten a tanulás, a gyakorlás, az új életviteli rendszerek beépítése mind fontos szerepet fognak betölteni a mindennapjainkban, azzal a felütéssel, hogy próbáljunk mindent együtt csinálni valakivel, aki fontos számunkra. És ez most nemcsak azoknál fog működni akiknek ez a szeretet nyelve, hogy együtt legyenek aktívak. Most ez minden Baknál jó eső érzést fog kelteni.

Vízöntő: Ebben a szakaszban most sokkal terhelhetőbbek leszünk az átlagnál, de ettől függetlenül rakjuk be azt az extra időt és energiát abba is, hogy tervezzünk. Mert sokkal hatékonyabb lehetünk egy ilyen szakaszban akkor, ha nemcsak meg van a lendület, a svung, hanem fel is készülünk az adott területeken. Egyébként meg bátran vágjunk bele olyan dolgokba is, amely esetekben már volt, hogy nem jártunk sikerrel. Most meg lesz!

Halak: A kommunikációs igényünk és annak hatásai fogják most kitölteni ezt az időszakot. Mert most a belső késztetésünk az lesz, hogy merjünk kommunikálni, menjünk elébe a nehézségeknek, és beszéljünk dolgokról, stb. De vigyáznunk kell arra, hogy ne legyünk túl erőszakosak, ne legyünk túl nyersek, mert mások nem biztos, hogy ugyan abban a hangulatban lesznek, mint mi.

Ezen a héten egy kicsit a hullámvasút effektussal is meg kell majd birkóznunk, mert a szakasz első 3 napja nehezebb lesz asztrológiailag, míg az utolsó két napja pedig könnyű és áldásos. Szóval a fontos dolgainkat időzítsük November 5-re és 6-ra.

Fizikailag ebben az időszakban a fejünk búbjától le egészen a lengő bordánkig kell vigyáznunk magunkra, szóval a mellkasunk is érzékenyebb lesz ebben az időszakban. Vigyázunk magunkra és vigyázunk a környezetünkre is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

2 Responses to Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Október 30 – November 6…

 1. Anna szerint:

  Kedves Adam,
  amikor az asztrologiai elorejelzest olvasom, akkor a csillagjegyem a vedikusban az az eggyel elobbi, mint a nyugati asztrologia szerint, igaz?
  Tehat ha Kos vagyok a nyugati szerint, akkor Halak a vedikusban? Es aszcendenst ugyanigy tudom meghatarozni?
  Elnezest ha buta a kerdes,
  Koszonom valaszod elore is,
  es a szuper irasaidat is,
  Udv.,
  Anna

  • Goredas Goredas szerint:

   A kérdés nagyon jó! És úgy is van, ahogyan ön mondja. De nem egy teljes hónap az eltérés, inkább csak 23 nap! omtatsat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük