Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Bika jegyében: 2021. Május 14-Június 15…

A Bika jegy uralkodó bolygója a Vénusz, így főként a családdal, partnerkapcsolatokkal, kényelemmel, művészetekkel, beszéddel és a vagyonnal kapcsolatos területekre kerül a fókusz, úgy nagy vonalakban.

Ugyanakkor a Nap a Bikában azt az igényt is felszínre hozhatja bennünk, hogy lazítsunk és pihenjünk, hogy jutalmazzuk meg magunkat és egy picit ínyenckedjünk is. Főként a túlzott felelősség okozta feszültségek levezetése érdekében. A Nap hatásait és elkötelezettségét a Vénusz el tudja téríteni és így ebben a hónapban nehezebb lesz feladatainkra koncentrálni.

Sőt ez mind hatványozottabban is érezhető lesz, mert a szakasz elején a Napon kívül a Vénusz, a Merkúr és a Rahu is a Bika jegyében fog állni.

Majd Május 20-tól elkezd átalakulni ez a bolygóállás. Ezen a napon a Merkúr átlép az Ikrekbe, a saját jegyébe és így a kommunikációs oldalunk lényegesen erősebb lesz, és az aktivitásunk is sokkal szervezettebb. Majd Május 28-án a Vénusz is követi a Merkúrt, így a kommunikációs képességünk tovább fokozódik és az aktivitásunkhoz kapcsolódik egy erős kreativitás is!

Ebben a szakaszban a legjelesebb nap egyben az év legjobb napja is asztrológiailag.

Hiszen ezen a napon a Nap és a Hold is a lehető legerősebb pozícióban állnak. Így ezen a napon érdemes új és fontos dolgokba kezdeni, mert ezek a dolgok maradandóan és kiválóan fognak alakulni az életünkben.

Ezt a napot Akshaya Tritiya napnak hívják Indiában és tradicionálisan aranyat ajándékoznak egymásnak az emberek. Idén, 2021-ben, Május 14-én ünnepelhetjük meg ezt a fantasztikus napot.

De mint már megszoktuk a könnyebb szakaszok után nehezebbek jönnek, és a nehezebbek után könnyebbek. Így Június 2-től újra minden átalakul. A Mars belép a Rák jegyébe, ahol gyenge pozícióba kerül, és emellett még mindig fennáll egy Nap/Rahu együttállás a Bikában.

Így amíg ki nem lép a Nap a Bikából, Június 15-én elképesztően oda kell figyelnünk a kedélyállapotunkra. Sokkal ingerültebbek lehetünk, ha nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan az nekünk kényelmes és jelentéktelen dolgokon is feldühíthetjük magunkat. Kerüljük a feszült helyzeteket és témaköröket. Ezt az időszakot ki kell várni, ki kell húzni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük