Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Bika jegyében: 2021. Május 14-Június 15…

A Bika jegy uralkodó bolygója a Vénusz, így főként a családdal, partnerkapcsolatokkal, kényelemmel, művészetekkel, beszéddel és a vagyonnal kapcsolatos területekre kerül a fókusz, úgy nagy vonalakban.

Ugyanakkor a Nap a Bikában azt az igényt is felszínre hozhatja bennünk, hogy lazítsunk és pihenjünk, hogy jutalmazzuk meg magunkat és egy picit ínyenckedjünk is. Főként a túlzott felelősség okozta feszültségek levezetése érdekében. A Nap hatásait és elkötelezettségét a Vénusz el tudja téríteni és így ebben a hónapban nehezebb lesz feladatainkra koncentrálni.

Sőt ez mind hatványozottabban is érezhető lesz, mert a szakasz elején a Napon kívül a Vénusz, a Merkúr és a Rahu is a Bika jegyében fog állni.

Majd Május 20-tól elkezd átalakulni ez a bolygóállás. Ezen a napon a Merkúr átlép az Ikrekbe, a saját jegyébe és így a kommunikációs oldalunk lényegesen erősebb lesz, és az aktivitásunk is sokkal szervezettebb. Majd Május 28-án a Vénusz is követi a Merkúrt, így a kommunikációs képességünk tovább fokozódik és az aktivitásunkhoz kapcsolódik egy erős kreativitás is!

Ebben a szakaszban a legjelesebb nap egyben az év legjobb napja is asztrológiailag.

Hiszen ezen a napon a Nap és a Hold is a lehető legerősebb pozícióban állnak. Így ezen a napon érdemes új és fontos dolgokba kezdeni, mert ezek a dolgok maradandóan és kiválóan fognak alakulni az életünkben.

Ezt a napot Akshaya Tritiya napnak hívják Indiában és tradicionálisan aranyat ajándékoznak egymásnak az emberek. Idén, 2021-ben, Május 14-én ünnepelhetjük meg ezt a fantasztikus napot.

De mint már megszoktuk a könnyebb szakaszok után nehezebbek jönnek, és a nehezebbek után könnyebbek. Így Június 2-től újra minden átalakul. A Mars belép a Rák jegyébe, ahol gyenge pozícióba kerül, és emellett még mindig fennáll egy Nap/Rahu együttállás a Bikában.

Így amíg ki nem lép a Nap a Bikából, Június 15-én elképesztően oda kell figyelnünk a kedélyállapotunkra. Sokkal ingerültebbek lehetünk, ha nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan az nekünk kényelmes és jelentéktelen dolgokon is feldühíthetjük magunkat. Kerüljük a feszült helyzeteket és témaköröket. Ezt az időszakot ki kell várni, ki kell húzni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük