Bhakti Kutir Manifesto…

Kedves Mindenki, avagy Kedves Tündérmackók és kedves újonnan érkezők, akik még nem tudjátok, hogy nálunk mindenki Tündérmaci!

Ez a bejegyzés arról fog szólni, hogyan kell használni a Bhakti Kutir oldalt, és hogyan kellene működtetni engem, Baktai Ádámot. 

Elsődlegesen az lenne a lényeg, hogy szűkítsük a kommunikációs vonalakat, mert nem tudok lépést tartani a bejövő forgalommal.

Kommunikáció velem/velünk:

 • Amennyiben szimplán csak beszeretnél jelentkezni hívd a Gabit. Őt mindig eltudod érni hétköznapokon reggel 08.30 és 10.00 óra között. A száma: 06 30 786 0966. Az 1 órás konzultációk díja 10,000 forint, a fél órás időpontok díja 6,000 forint.
 • Amennyiben Baktai Ádámmal szeretnél kommunikálnál szakmai dolgokról, ez egy hosszabb folyamat lesz, írj nekem sms-t az én számomra, 06 30 417 9862. Vagy írj emailt a kutir.bejelentkezes@gmail.com címre, vagy írj üzenetet a Facebookon a Bhakti Kutir oldalnak.
 • Szeretném elkezdeni azt, hogy a személyes Facebook oldalamat és a személyes email címemet használom a baráti érintkezésekre, a szakmai dolgokra meg a hivatalos fórumokat.
 • Disclaimer: Minden más fórumot nem igazán szoktam nézni. A Viberen csak a Révbíró Józsi barátom miatt voltam fent. Most meg már azért nem törlöm magam onnan, mert a fiam szokott ott nekem üzenni és matricákat küldeni. Amennyiben a facebookon írsz, ha nem vagyunk ismerősök azt az üzenetet a rendszer egy másik mappába dobja. Azt a mappát nem tudom hol van, így az üzenetet nem is fogom látni.

Időpont egyeztetés:

 • Ezentúl majd próbálok X időnként kihagyni egy kis szabadidőt a táncrendemben, hogy azokkal is tudjak foglalkozni, akinek sürgősen kell némi beavatkozás. Azokat az időpontokat majd megpróbálom utólag feltölteni, ha nem jelentkeznek rá sürgős esetek. Időpont egyeztetéskor bátran jelezzétek a Gabinak, hogy ti tudtok beugrók lenni ezekre a közelgő sürgős időpontokra, ha amúgy csak hetekkel későbbre kaptatok időpontot.
 • Amennyiben ezek a szabadon hagyott időpontok nem telnek be, majd dolgozom az email, sms és üzenetek lemaradásaimon vagy a Kutir oldalán. És akkor el is értünk a bhaktikutir.hu oldalhoz.

Bhakti Kutir oldal használat:

 • Az oldalakkal és a bejegyzésekkel együtt több mint 1200 db írásom van fent a Kutir oldalán. Használjátok a keresőt! Egy csomó alkalommal olyan dolgokkal keresnek engem, ami fent van a bhaktikutir.hu oldalon.
 • Az előadások fül alatt mindig, minden előadás fent van hónapokkal az előadás előtt. Címmel, óra perccel, stb.
 • Nagyon,  nagyon sok elképzelésem van, amit szeretnék megcsinálni a Kutir oldalán, időm annál kevesebb. Ezért kérném, ha valami jó ötletnek tűnik, és szívesen olvasnátok többet, vagy részt vennétek benne, kérlek ezt fejezzétek ki. Mert pl. ezért hagytam abba a Bhagavad Gita írását is, mert nem nagyon jött rá visszajelzés.

Új elképzelések:

 • Szeretnék évente fix időpontokban jóga órákat tartani kint a szabadban.  Valamint szeretnék rendszeresen szertartásokat is csinálni és/vagy akár tanítani. Az ebből befolyó összeget kifejezetten Kutiros dolgokra használni.
 • Szeretnék több időt tölteni a Bhakti Kutir honlapjának bővítésével, ez olyan témákat is érintene, amelyek eddig nem voltak fent az oldalon, így legyetek kedvesek szóljatok ha valami már túl furcsa, vagy nem passzol a Kutir oldalához.

Most egyenlőre ennyi jutott eszembe. A visszajelzéseket köszönöm.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.