2020, Június második fele: Jóga tábor Balin…

A terv az lenne, hogy Júniusban az iskolai évad után indulnánk! Én szeretnék majd ott maradni egy kicsit tovább is, de a tábor alatt végig veletek leszek!

Nincs még meg a teljes terv a fejemben, de legalább 2 hetes lesz, mert odáig elmenni kevesebb időre nem lenne ésszerű.

Bhakti Kutir stílusú út lesz, tehát élmény halmozós! Odafelé megállhatnánk Szingapúrban, visszafelé meg Malájziában. Mondjuk egy Dubai-os átszállással odafelé! Dubai elképesztő, ha tudod mit kell ott megnézni, mondjuk max 2-3 napra, Szingapúr amúgy csoda, Kuala Lumpur mellett meg megkukucskálhatnánk a Batu barlang körüli Hindu kegyhelyeket is! Hm? Én hiába maradnék majd ott tovább is, majd eljövök veletek Malájziába és majd csak az után megyek vissza Balira, amikor ti már repülőre szálltatok hazafelé!

A Batu barlangok Kartikéya szobra mögött! Kartikéya Párvati Istennő és Siva fia. Ő a harcosok Istene! Meg Ő a 6 arcú Rudraksa (Siva bogyó) Istene.

Balin biztos, hogy sok vizezés lesz! Tenger és medence is. Villát, vagy villákat fogunk bérelni, így főzhetnénk magunkra, egészségeset, Ájurvédikusat. Meg így majd ehetünk a medencében is! De persze éttermezhetünk is, hogy kipróbáljuk a helyi csodákat.

Biztos, hogy legalább 2 helyszínen leszünk Balin. Egy időre Ubudban mennénk, de megyünk majd valami tengerpartos helyre is.

Fontos! Némi robogózást gyakoroljatok! Hihetetlenül megkönnyíti a közlekedést, amennyiben robogóval tudnánk közlekedni. És mekkora flash lenne egy nagy robogó peloton-ban közlekedni?!

Tirtha Ganggára biztos megyünk, 1 napos kirándulásra! Hazafelé tollunk majd egy dzsungel túrát, vulkánok árnyékában egy öntöző rendszer mentén, rizsföldek között!

A Tanah Lot templom is terítékre fog kerülni! 

Át mehetnénk Lombokra is, mondjuk egy vulkán kráter túrára!  De csinálhatjuk ezt az utat majd úgy, mint a 2008-as indiai utunkat. Amiben volt 2 és 3 hetes verzió is.

  • A 2 hétesben, mondjuk egy Dubai, Szingapúr, Bali élmény dömpinget nyomnánk.
  • A 3. hétben meg hozzá dobhatunk egy kis Lombok szigetet, vulkán túrával és egy kis Kuala Lumpur-ral hazafelé!

Mit szóltok? Van 2 és fél évünk rákészülni!

Baktai Ádám

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.