Zen Shiatsu kurzus és minden tudnivaló, szám, adat, stb.

shiatsu pinkA Zen Shiatsu tanfolyam egy 5 hétvégés kurzus, ahol mind Szombaton, mind Vasárnap reggel 10 órától délután 18 óráig tart az oktatás. A napok folyamán meg szoktunk állni egy 1 órás ebédszünetre. Augusztus 10-11 lesz az első hétvége, azért mert az Augusztus 11 egy nagyon különleges nap. Sri Garuda Panchami lesz, Garuda születésnapja, aki szinte minden keleti kultúrában a misztikus sas Istenség, aki a harcos szerzetesek tanítója, és a gyógyítás nagy mestere.

Az első hétvége nálunk, az otthonunkban lesz megtartva, Érden a Bhakti Bhavanban.

Aki jön az első hétvégére az kérném, hogy írjon nekem a Facebookon vagy a goredas@yahoo.com címemre, mert páran felajánlották, hogy kitudnak embereket hozni Érdre Pestről autóval és akkor összetudnám kapcsolni a szálakat.

A másik nagy előnye Érdnek, hogy az ebédszünetben én fogok nektek főzni, egy jó kis ázsiai ebédet.

A szeptemberi, októberi és novemberi hétvégét majd a hónap vége felé fogjuk időzíteni, mert én majd megyek Nepálba is meg stb., és majd a decemberit pedig a hónap végére, hogy ne zavarjon be a karácsonyi készülődésbe.

Az előadásokra laza ruházatot hozzatok magatokkal, és persze jegyzeteléshez valókat is.

A teljes tanfolyam díja 25 ezer forint per hétvége, előre és egy összegben rendezve 100 ezer forint, ami így 20 %-kal kedvezményesebben jön ki.

Ismétlők a tanfolyam díjának picit kevesebb mint egyharmadáért tudnak becsatlakozni a többiekhez, hétvégenként 8 ezer forintért.

A tanfolyam teljes tanmenete itt elolvasható…

Om Tat Sat

Baktai Ádám

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Shiatsu
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Zen Shiatsu kurzus és minden tudnivaló, szám, adat, stb.

  1. Nemes Rita szerint:

    Hihetetlen iszonyú nagyon várom már!
    Ohashit pedig fantasztikusan jó olvasni! Remélem ő volt az ajánlott, de ha nem, akkor is egy főnyeremény 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük