Zen Shiatsu kurzus és minden tudnivaló, szám, adat, stb.

shiatsu pinkA Zen Shiatsu tanfolyam egy 5 hétvégés kurzus, ahol mind Szombaton, mind Vasárnap reggel 10 órától délután 18 óráig tart az oktatás. A napok folyamán meg szoktunk állni egy 1 órás ebédszünetre. Augusztus 10-11 lesz az első hétvége, azért mert az Augusztus 11 egy nagyon különleges nap. Sri Garuda Panchami lesz, Garuda születésnapja, aki szinte minden keleti kultúrában a misztikus sas Istenség, aki a harcos szerzetesek tanítója, és a gyógyítás nagy mestere.

Az első hétvége nálunk, az otthonunkban lesz megtartva, Érden a Bhakti Bhavanban.

Aki jön az első hétvégére az kérném, hogy írjon nekem a Facebookon vagy a goredas@yahoo.com címemre, mert páran felajánlották, hogy kitudnak embereket hozni Érdre Pestről autóval és akkor összetudnám kapcsolni a szálakat.

A másik nagy előnye Érdnek, hogy az ebédszünetben én fogok nektek főzni, egy jó kis ázsiai ebédet.

A szeptemberi, októberi és novemberi hétvégét majd a hónap vége felé fogjuk időzíteni, mert én majd megyek Nepálba is meg stb., és majd a decemberit pedig a hónap végére, hogy ne zavarjon be a karácsonyi készülődésbe.

Az előadásokra laza ruházatot hozzatok magatokkal, és persze jegyzeteléshez valókat is.

A teljes tanfolyam díja 25 ezer forint per hétvége, előre és egy összegben rendezve 100 ezer forint, ami így 20 %-kal kedvezményesebben jön ki.

Ismétlők a tanfolyam díjának picit kevesebb mint egyharmadáért tudnak becsatlakozni a többiekhez, hétvégenként 8 ezer forintért.

A tanfolyam teljes tanmenete itt elolvasható…

Om Tat Sat

Baktai Ádám

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Shiatsu
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Zen Shiatsu kurzus és minden tudnivaló, szám, adat, stb.

  1. Nemes Rita szerint:

    Hihetetlen iszonyú nagyon várom már!
    Ohashit pedig fantasztikusan jó olvasni! Remélem ő volt az ajánlott, de ha nem, akkor is egy főnyeremény 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük