Védikus Asztrológia előrejelzés: Nap a Bika jegyében: Május 14 – Június 14…

venusA Bika jegy uralkodó bolygója a Vénusz, így főként a családdal, partnerkapcsolatokkal, kényelemmel, művészetekkel, beszéddel és a vagyonnal kapcsolatos, nagy vonalakban.

Ugyanakkor ez a bolygóállás azt az igényt is felszínre hozhatja bennünk, hogy lazítsunk és pihenjünk, hogy megjutalmazzuk magunkat és egy picit ínyenckedjünk, főként a túlzott felelősség okozta feszültségek levezetése érdekében. A Nap hatásait és elkötelezettségét a Vénusz el tudja téríteni és így ebben a hónapban nehezebb lesz feladatainkra koncentrálni.

Főként Május 19-től lesz ez még egy fokkal nehezebb, amikor is a Vénusz belép a saját jegyébe, a Bikába és így még jobban a csábíthatóságunk kerül majd előtérbe.

Június 8-án a Merkúr is belép a Bikába, és így megint együtt áll majd a Nap, a Merkúr és a Vénusz is. Ez hihetetlenül felfokozza a kommunikációs képességeinket és igényeinket, és mivel a Vénusz tanító bolygó is, ez a szakasz nagyon hatékony lehet a tanulás és tanítás területein belül szinte bármire. Az új iskola elkezdésétől, a tanításba fogásba, vagy akár egy régóta húzódó vizsga vagy félév befejezésére.

Ugyanakkor ez a 3 erős bolygó magára a jegyre rendkívül jól hathatnak, így a fent említett Bika jegyhez kapcsolódó területeken sikeresek lehetünk.

A Mars és a Szaturnusz még mindig retrográd mozgásban lesznek a Skorpióban. (Itt bővebben is tudsz olvasni a keményebb bolygók hatásairól a Skorpióban.)

Aztán Június 13-án a Vénusz, majd egy nappal később a Nap is átmegy a következő jegybe, az Ikrekbe. De ez már következő hónap története.

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük