Védikus Asztrológia előrejelzés: Nap a Bika jegyében: Május 14 – Június 14…

venusA Bika jegy uralkodó bolygója a Vénusz, így főként a családdal, partnerkapcsolatokkal, kényelemmel, művészetekkel, beszéddel és a vagyonnal kapcsolatos, nagy vonalakban.

Ugyanakkor ez a bolygóállás azt az igényt is felszínre hozhatja bennünk, hogy lazítsunk és pihenjünk, hogy megjutalmazzuk magunkat és egy picit ínyenckedjünk, főként a túlzott felelősség okozta feszültségek levezetése érdekében. A Nap hatásait és elkötelezettségét a Vénusz el tudja téríteni és így ebben a hónapban nehezebb lesz feladatainkra koncentrálni.

Főként Május 19-től lesz ez még egy fokkal nehezebb, amikor is a Vénusz belép a saját jegyébe, a Bikába és így még jobban a csábíthatóságunk kerül majd előtérbe.

Június 8-án a Merkúr is belép a Bikába, és így megint együtt áll majd a Nap, a Merkúr és a Vénusz is. Ez hihetetlenül felfokozza a kommunikációs képességeinket és igényeinket, és mivel a Vénusz tanító bolygó is, ez a szakasz nagyon hatékony lehet a tanulás és tanítás területein belül szinte bármire. Az új iskola elkezdésétől, a tanításba fogásba, vagy akár egy régóta húzódó vizsga vagy félév befejezésére.

Ugyanakkor ez a 3 erős bolygó magára a jegyre rendkívül jól hathatnak, így a fent említett Bika jegyhez kapcsolódó területeken sikeresek lehetünk.

A Mars és a Szaturnusz még mindig retrográd mozgásban lesznek a Skorpióban. (Itt bővebben is tudsz olvasni a keményebb bolygók hatásairól a Skorpióban.)

Aztán Június 13-án a Vénusz, majd egy nappal később a Nap is átmegy a következő jegybe, az Ikrekbe. De ez már következő hónap története.

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük