Kutir Hírek: Előadások, Jóga Órák, a Teljes Ájurvédikus Pancsa Karma és stb.

Június 25től:

Az érdeklődés végett Hétfőnként és Csütörtökönként 2 db Jóga óra lesz meg tartva. 18 órától Hűvösvölgyi Andival, 19 órától Baktai Ádámmal lehet majd elmerülni a Hatha Jóga örömeiben.

Július 5, Csütörtök:

Ájurvéda óra 17 órától, ahol bemutatásra kerül a teljes Ájurvédikus Pancsa Karma tisztítást. A teljes tradicionális Pancsa Karma, azaz 5 rítus, egy 6 hetes program, ami azt célozza meg, hogy teljesen felfrissítse és kitisztítsa szervezetünket. Az Ájurvéda kultúrájában ez a kúra az aduász, a terápia, ami szinte minden problémát gyógyít, és amire minden komolyabb kezelés is épül.

Az előadás végére mindenki képes lesz arra, hogy egy teljes otthon elvégezhető Pancsa Karmát elvégezzen magán, de mi a Bhakti Kutirban is szervezzünk egy teljes méregtelenítést.

Mivel a teljes Pancsa Karma 6 db egy hetes részre osztódik fel, és így a terv az, hogy a Bhakti Kutirban heti egy-egy találkozóval végig tudunk majd csinálni egy teljesen tökéletes és tradicionális terápiát.

Mindenkit szeretettel várunk, úgy is ha valaki „szimplán csak” érdeklődik a méregtelenítés iránt, de azokat is, akik szeretnék megcsinálni a teljes Pancsa Karmát és itt szeretnének előzetes információkat szerezni a teljes 6 hetes kúráról. Az előadás díja 3000 Forint, ami természetesen lejön majd a teljes Pancsa Karmát elvégzők kúra árából.

Om Tat Sat

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük