Kutir Hírek: Előadások, Jóga Órák, a Teljes Ájurvédikus Pancsa Karma és stb.

Június 25től:

Az érdeklődés végett Hétfőnként és Csütörtökönként 2 db Jóga óra lesz meg tartva. 18 órától Hűvösvölgyi Andival, 19 órától Baktai Ádámmal lehet majd elmerülni a Hatha Jóga örömeiben.

Július 5, Csütörtök:

Ájurvéda óra 17 órától, ahol bemutatásra kerül a teljes Ájurvédikus Pancsa Karma tisztítást. A teljes tradicionális Pancsa Karma, azaz 5 rítus, egy 6 hetes program, ami azt célozza meg, hogy teljesen felfrissítse és kitisztítsa szervezetünket. Az Ájurvéda kultúrájában ez a kúra az aduász, a terápia, ami szinte minden problémát gyógyít, és amire minden komolyabb kezelés is épül.

Az előadás végére mindenki képes lesz arra, hogy egy teljes otthon elvégezhető Pancsa Karmát elvégezzen magán, de mi a Bhakti Kutirban is szervezzünk egy teljes méregtelenítést.

Mivel a teljes Pancsa Karma 6 db egy hetes részre osztódik fel, és így a terv az, hogy a Bhakti Kutirban heti egy-egy találkozóval végig tudunk majd csinálni egy teljesen tökéletes és tradicionális terápiát.

Mindenkit szeretettel várunk, úgy is ha valaki „szimplán csak” érdeklődik a méregtelenítés iránt, de azokat is, akik szeretnék megcsinálni a teljes Pancsa Karmát és itt szeretnének előzetes információkat szerezni a teljes 6 hetes kúráról. Az előadás díja 3000 Forint, ami természetesen lejön majd a teljes Pancsa Karmát elvégzők kúra árából.

Om Tat Sat

 

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .