Kis Hírek-Nagy Ázsiából

Pont abban a vársokában, pont azon a repülőtéren zuhant le egy gép, ahonnan mi is szoktunk repülni. Ajánlom figyelmetekbe azt, hogy ez a gép is érkezéskor zuhant le, felfelé menet, mint a balesetek 95%-ban.

Ezért szoktunk mi mindig csak lefelé repülni, (ezen kívül ma nagyon gáz nap van asztrológiailag, ti is vigyázzatok,) és mi ilyen rossz napokon nem repülünk, pedig az út csak 12 perc. Nem szoktuk magunk ellen kihívni a rossz dzsudzsut.

Mellesleg a következő nepáli út, ha már így kedvet hozott a természet hozzá, 2013. Októberében lesz.

Om Tat Sat

http://hvg.hu/vilag/20120514_nepal_lezuhant_gep

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Utazás
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .