Kis Hírek-Nagy Ázsiából

Pont abban a vársokában, pont azon a repülőtéren zuhant le egy gép, ahonnan mi is szoktunk repülni. Ajánlom figyelmetekbe azt, hogy ez a gép is érkezéskor zuhant le, felfelé menet, mint a balesetek 95%-ban.

Ezért szoktunk mi mindig csak lefelé repülni, (ezen kívül ma nagyon gáz nap van asztrológiailag, ti is vigyázzatok,) és mi ilyen rossz napokon nem repülünk, pedig az út csak 12 perc. Nem szoktuk magunk ellen kihívni a rossz dzsudzsut.

Mellesleg a következő nepáli út, ha már így kedvet hozott a természet hozzá, 2013. Októberében lesz.

Om Tat Sat

http://hvg.hu/vilag/20120514_nepal_lezuhant_gep

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Utazás/Zarándoklatok
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük