„KERESD A NŐT” – MAGADBAN! Tavaszváró Előadások és Csoportjátékok

Nők alkottuk a foglalkozásokat, nőknek – ez a legfontosabb a bemutatkozásunkban: mi tudjuk, hogy miről beszélünk. A tanított és a megmutatott elméleteket és technikákat többször kipróbálva ajánljuk: működnek.

A foglalkozásokat a női lét szemüvegén keresztül tekintjük, de szeretettel várunk olyan férfiakat is, akiket érdekel: hogyan látjuk avilágot érzelmeink segítségével. A csoportok minimum 5 fő, maximum 20 fő létszámmal működnek.

Bejelentkezés: e-mailben, vagy telefonon – Bhakti Kutir: 70 946 6565, Imolai Judit: 20 9462293.

Jegyvásárlás: a Bhakti Kutirban személyesen, nyitvatartási időben, vagy a foglalkozás előtt negyedórával.

 Jegy-elővételi kedvezmények:

  • Előzetes befizetés az összes „Előadás és csoportjáték”-ra: (6X3000,- helyett) 15.000,- Ft
  • Előzetes befizetés a két Kártyatanfolyamra: (12.000,- + 24.000,- Ft helyett) 30.000,- Ft
  • Előzetes befizetés az összes foglalkozásra: 40.000,- Ft
  • (A megváltott jegyek (bérletek) névre szólnak. Hiányzás miatti pénzvisszatérítésre nincsen mód.)

Részletes tematika:

 2013. február 16. szombat 14-17h – KAPCSOLAT-KLINIKA. Előadás és csoportjáték.

Tükörkép-diagnózis: Boldog vagy? Ahogy belül, úgy kívül megmutatkoznak a tanulságos jelek. Jin-Jang jelképek. A tükrözés és a tükröződés. A kapcsolati illeszkedés törvényei. Gyors mentális technikák harmonikus kapcsolatok kialakításához.

Ezen a foglalkozáson megismered az emberek közötti kapcsolati játszmák alapjait, gyakorolhatod a harmonikus kisugárzás technikáját. Bepillanthatsz a mars-vénuszi játékokba, és elsajátítod a legtipikusabb női archetípusnak megfelelő kommunikációs fordulatokat.

Ár: 3.000,- Ft

 

2013. március 2. szombat 14-17h – NŐI JÓSMŰVÉSZETEK. Előadás és csoportjáték.

Párbeszéd a sorssal: a női lét hagyományai és az erős intuíció képessége. Jin-Jang jelek, a Sötét és a Fény fogalma; Holdfázisok; a Karma üzenetküldő jelképei. Egyszerű jósművészeti technikák gyakorlása (fekete-fehér golyók, inga, macska, kártya).

Ezen a foglalkozáson megismered a karma szimbólumait, hogyan képes az élet terelő jelekkel segíteni a döntéseidet. Gyakorolhatod a könnyen elsajátítható jóseszközöket, hogy saját magad bármikor eligazodj az élet útvesztőiben, megfelelő döntéseket hozzál és a jó irányban haladj.

Ár: 3.000,- Ft

 

2013. március 16. szombat 4-17h – SZÉP TESTBEN ÉP LÉLEK. Előadás és csoportjáték.

A test és a lélek szükségletei. A táplálkozás, mint lelki folyamatok következménye. A női szervezet igényei a különböző időszakokban. A Hold és a magunkba fogadott minőségek; élet a Holdnaptár alkalmazásával. Mozgás, táplálkozás, kapcsolatok, érzelmek.

Ezen a foglalkozáson megismered az alkatodnak megfelelő élet alapelveit, és a Hold segítségével az alapvető étkezési rendszert, súlyod normális lesz. Következetes Holdnaptár használattal harmonikussá teheted a változás időszakait is (pubertás/anyaság/változókor). Mindent a megfelelő időben teszel ezután.

Ár: 3.000,- Ft

 

2013. április 13. szombat 10-17h – SYMBOLON. Kártyatanfolyam.

A Symbolon kártya a véletlennek látszó, de értelemmel bíró egybeesések játéka. A szimbólumok üzenete és a szinkronicitás elve. Az asztrológiai jelkép-rendszer mesés képekben. Szerepszemélyiségek. Horoszkóp-mandala kirakás. A tudatalatti üzenetei.

Ezen a tanfolyamon megnyilvánulnak előtted az asztrológiai jelképek elvonatkoztatott szimbólumai, könnyen érthetővé válnak a máskor sok magyarázatot igénylő összefüggések is. Bepillanthatsz jellemed személyiségképeibe. Iránymutatást kapsz abban, hogy életedben mi a fő időszerű kérdés, amellyel foglalkoznod kell.

Ár: 12.000,- Ft

 

2013. május 4. szombat 14-17h – HOLDVIRÁG. Előadás és csoportjáték.

A női lélek individuális mitológiája, mesék és a szerep-tudatosság kialakulása. A 12 nagy személyiségminta. A négy nagy női félelem. A három nagy átalakulás. Transzcendenciakeresés az átváltozásokban: művészetek – zene, színek, mozgás játéka.

Ezen a foglalkozáson bepillanthatsz abba a színházba, ahol feltárulnak a női titkok, hány fátyol mögött rejtőzik a nő igazi énje. Kipróbálhatod a színek zenés varázslatát, és megfestheted saját meditációs mandala- képedet arról az állomásról, ahol fejlődésedben éppen tartasz.

Ár: 3.000,- Ft

 

2013. május 25. szombat 14-17h – NŐI VARÁZS, ÁTVÁLTOZÁSOK. Előadás és csoportjáték.

A női praktikák számtalan fortélya segít az átváltozásokban. A fejlődés időszakai, a belső és a külső kapcsolatai. Belső én és külső megfelelések. Kozmetika, testápolás, fodrászat, sminktechnikák, manikűr-pedikűr technikák. Varázslatok illatokkal, textilekkel, étellel-itallal.

Ezen a foglalkozáson áttekintjük a tipikusan Jin archetípushoz tartozó testápolási technikákat és a kommunikációs eszközzé váló megjelenési fortélyokat. Megismerjük a különböző alkatokhoz tartozó tennivalókat. Tükröt tartunk fejlődésünknek: milyen tennivalónk van a harmonikus belső-külső eléréséhez.

Ár: 3.000,- Ft

 

2013. június 8. szombat 14-17h – SZÁMMISZTIKA alapok. Előadás és csoportjáték.

A sodródás és a tervezés esetei az életben. Adottságok és lehetőségek felismerése. A káldeus számmisztika alapjai. Sorsunk összefüggései a számokkal és a bolygókkal. Sorsszám-kiszámolás. Holdnaptár technikák, az élet programozható kérdéseinek tervezése.

Ezen a foglalkozáson gyors és gyakorlatias technikákat tanulhatsz arra, hogy az életutadban jellemző sarokköveket felismerd, és a lehetőségeidet folyamatosan számolhasd ki: mikor, kivel, merre menj. Felismered a nagy törvényeket, és a kereteiden belül szabadnak érzed magad egy előre kiszámított úton.

Ár: 3.000,- Ft

 

2013. június 22-23. szombat-vasárnap 10-17h – TAROT, az önismeret Királyi Útja. Kártyatanfolyam.

Az önismeret birtokában juthatunk el arra a fejlettségi szintre, hogy felismerjük: mire születtünk és mikor milyen feladatra kapunk a sorstól lehetőséget. A Tarot kártya segít a fejlődési feladatok tudatosításában, és a karmikus feladatok elvégzésében.

Ezen a tanfolyamon megismered a jósművészetek történetét és mai lehetőségeidet. Megtanulod a Tarot lapok jelentését, és olvasni tudsz majd a jelképekből. Saját magad számára kiolvashatod a kártyából a tennivalóidat, sok gyakorlás után pedig társasági középpont is lehetsz, ha másnak segítesz.

Ár: 24.000,- Ft

A foglalkozásokat vezeti: Imolai Judit Bölcsész, Asztrológus, Reiki Mester

E-mail: info@astrologia.hu, Közösségi beszélgető helyünk: Facebook www.facebook.com/holdnaptar

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük