„KERESD A NŐT” – MAGADBAN! Tavaszváró Előadások és Csoportjátékok

Nők alkottuk a foglalkozásokat, nőknek – ez a legfontosabb a bemutatkozásunkban: mi tudjuk, hogy miről beszélünk. A tanított és a megmutatott elméleteket és technikákat többször kipróbálva ajánljuk: működnek.

A foglalkozásokat a női lét szemüvegén keresztül tekintjük, de szeretettel várunk olyan férfiakat is, akiket érdekel: hogyan látjuk avilágot érzelmeink segítségével. A csoportok minimum 5 fő, maximum 20 fő létszámmal működnek.

Bejelentkezés: e-mailben, vagy telefonon – Bhakti Kutir: 70 946 6565, Imolai Judit: 20 9462293.

Jegyvásárlás: a Bhakti Kutirban személyesen, nyitvatartási időben, vagy a foglalkozás előtt negyedórával.

 Jegy-elővételi kedvezmények:

  • Előzetes befizetés az összes „Előadás és csoportjáték”-ra: (6X3000,- helyett) 15.000,- Ft
  • Előzetes befizetés a két Kártyatanfolyamra: (12.000,- + 24.000,- Ft helyett) 30.000,- Ft
  • Előzetes befizetés az összes foglalkozásra: 40.000,- Ft
  • (A megváltott jegyek (bérletek) névre szólnak. Hiányzás miatti pénzvisszatérítésre nincsen mód.)

Részletes tematika:

 2013. február 16. szombat 14-17h – KAPCSOLAT-KLINIKA. Előadás és csoportjáték.

Tükörkép-diagnózis: Boldog vagy? Ahogy belül, úgy kívül megmutatkoznak a tanulságos jelek. Jin-Jang jelképek. A tükrözés és a tükröződés. A kapcsolati illeszkedés törvényei. Gyors mentális technikák harmonikus kapcsolatok kialakításához.

Ezen a foglalkozáson megismered az emberek közötti kapcsolati játszmák alapjait, gyakorolhatod a harmonikus kisugárzás technikáját. Bepillanthatsz a mars-vénuszi játékokba, és elsajátítod a legtipikusabb női archetípusnak megfelelő kommunikációs fordulatokat.

Ár: 3.000,- Ft

 

2013. március 2. szombat 14-17h – NŐI JÓSMŰVÉSZETEK. Előadás és csoportjáték.

Párbeszéd a sorssal: a női lét hagyományai és az erős intuíció képessége. Jin-Jang jelek, a Sötét és a Fény fogalma; Holdfázisok; a Karma üzenetküldő jelképei. Egyszerű jósművészeti technikák gyakorlása (fekete-fehér golyók, inga, macska, kártya).

Ezen a foglalkozáson megismered a karma szimbólumait, hogyan képes az élet terelő jelekkel segíteni a döntéseidet. Gyakorolhatod a könnyen elsajátítható jóseszközöket, hogy saját magad bármikor eligazodj az élet útvesztőiben, megfelelő döntéseket hozzál és a jó irányban haladj.

Ár: 3.000,- Ft

 

2013. március 16. szombat 4-17h – SZÉP TESTBEN ÉP LÉLEK. Előadás és csoportjáték.

A test és a lélek szükségletei. A táplálkozás, mint lelki folyamatok következménye. A női szervezet igényei a különböző időszakokban. A Hold és a magunkba fogadott minőségek; élet a Holdnaptár alkalmazásával. Mozgás, táplálkozás, kapcsolatok, érzelmek.

Ezen a foglalkozáson megismered az alkatodnak megfelelő élet alapelveit, és a Hold segítségével az alapvető étkezési rendszert, súlyod normális lesz. Következetes Holdnaptár használattal harmonikussá teheted a változás időszakait is (pubertás/anyaság/változókor). Mindent a megfelelő időben teszel ezután.

Ár: 3.000,- Ft

 

2013. április 13. szombat 10-17h – SYMBOLON. Kártyatanfolyam.

A Symbolon kártya a véletlennek látszó, de értelemmel bíró egybeesések játéka. A szimbólumok üzenete és a szinkronicitás elve. Az asztrológiai jelkép-rendszer mesés képekben. Szerepszemélyiségek. Horoszkóp-mandala kirakás. A tudatalatti üzenetei.

Ezen a tanfolyamon megnyilvánulnak előtted az asztrológiai jelképek elvonatkoztatott szimbólumai, könnyen érthetővé válnak a máskor sok magyarázatot igénylő összefüggések is. Bepillanthatsz jellemed személyiségképeibe. Iránymutatást kapsz abban, hogy életedben mi a fő időszerű kérdés, amellyel foglalkoznod kell.

Ár: 12.000,- Ft

 

2013. május 4. szombat 14-17h – HOLDVIRÁG. Előadás és csoportjáték.

A női lélek individuális mitológiája, mesék és a szerep-tudatosság kialakulása. A 12 nagy személyiségminta. A négy nagy női félelem. A három nagy átalakulás. Transzcendenciakeresés az átváltozásokban: művészetek – zene, színek, mozgás játéka.

Ezen a foglalkozáson bepillanthatsz abba a színházba, ahol feltárulnak a női titkok, hány fátyol mögött rejtőzik a nő igazi énje. Kipróbálhatod a színek zenés varázslatát, és megfestheted saját meditációs mandala- képedet arról az állomásról, ahol fejlődésedben éppen tartasz.

Ár: 3.000,- Ft

 

2013. május 25. szombat 14-17h – NŐI VARÁZS, ÁTVÁLTOZÁSOK. Előadás és csoportjáték.

A női praktikák számtalan fortélya segít az átváltozásokban. A fejlődés időszakai, a belső és a külső kapcsolatai. Belső én és külső megfelelések. Kozmetika, testápolás, fodrászat, sminktechnikák, manikűr-pedikűr technikák. Varázslatok illatokkal, textilekkel, étellel-itallal.

Ezen a foglalkozáson áttekintjük a tipikusan Jin archetípushoz tartozó testápolási technikákat és a kommunikációs eszközzé váló megjelenési fortélyokat. Megismerjük a különböző alkatokhoz tartozó tennivalókat. Tükröt tartunk fejlődésünknek: milyen tennivalónk van a harmonikus belső-külső eléréséhez.

Ár: 3.000,- Ft

 

2013. június 8. szombat 14-17h – SZÁMMISZTIKA alapok. Előadás és csoportjáték.

A sodródás és a tervezés esetei az életben. Adottságok és lehetőségek felismerése. A káldeus számmisztika alapjai. Sorsunk összefüggései a számokkal és a bolygókkal. Sorsszám-kiszámolás. Holdnaptár technikák, az élet programozható kérdéseinek tervezése.

Ezen a foglalkozáson gyors és gyakorlatias technikákat tanulhatsz arra, hogy az életutadban jellemző sarokköveket felismerd, és a lehetőségeidet folyamatosan számolhasd ki: mikor, kivel, merre menj. Felismered a nagy törvényeket, és a kereteiden belül szabadnak érzed magad egy előre kiszámított úton.

Ár: 3.000,- Ft

 

2013. június 22-23. szombat-vasárnap 10-17h – TAROT, az önismeret Királyi Útja. Kártyatanfolyam.

Az önismeret birtokában juthatunk el arra a fejlettségi szintre, hogy felismerjük: mire születtünk és mikor milyen feladatra kapunk a sorstól lehetőséget. A Tarot kártya segít a fejlődési feladatok tudatosításában, és a karmikus feladatok elvégzésében.

Ezen a tanfolyamon megismered a jósművészetek történetét és mai lehetőségeidet. Megtanulod a Tarot lapok jelentését, és olvasni tudsz majd a jelképekből. Saját magad számára kiolvashatod a kártyából a tennivalóidat, sok gyakorlás után pedig társasági középpont is lehetsz, ha másnak segítesz.

Ár: 24.000,- Ft

A foglalkozásokat vezeti: Imolai Judit Bölcsész, Asztrológus, Reiki Mester

E-mail: info@astrologia.hu, Közösségi beszélgető helyünk: Facebook www.facebook.com/holdnaptar

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük