Heti asztrológiai előrejelzés: November 15-22…

Kos: Az ingerencia az aktivitásra és a pörgésre abszolúte meg lesz, de ez az időszak a tanulásra és a gyakorlásra is kiváló lesz. Szóval próbáljunk egyensúlyt tartani, hogy ne menjen a tanulás kárára a túl nagy elán. A tanulás szempontjából most az új dolgok felfedezése is támogatott, de a régi témakörök elmélyítése is. Vagy akár az, hogy a már meglévő tudásunkat akár művészi szintre és kifinomultságra emeljük!

Bika: A családi atmoszféránk, az otthonunk és az elégedettség érzetünk fog előtérbe kerülni. Szóval próbáljunk minőségi időt eltölteni szeretteinkkel és olyan dolgokat csinálni, közösen, amelyek jobbá tehetik a családi atmoszféránkat. Egyébként ebben az időben a kommunikációs oldalunk is nyitottabban fog működni, így azzal is sokat tehetünk a családi harmóniáért, ha beszélgetünk, értekezünk, áttárgyalunk.

Ikrek: Mi magunk és a belsőnk fog fókuszba kerülni. Próbáljunk egy minél nyugodtabb hetet produkálni, hogy legyen időnk és kedvünk is a belső harmóniával foglalkozni. Legyünk sokat otthon, vegyük körül magunkat a hozzánk nagyon közelállókkal és foglalkozzunk kellemes, szép és művészi dolgokkal. Ez majd mind megteremti azt a hangulatot, hogy el tudjunk lazulni, le tudjunk nyugodni és befelé tudjunk figyelni.

Rák: Ebben az időszakban arra kell majd oda figyelnünk, hogy ne pörögjünk túl és ne veszítsük el az önazonosságunkat. Oda kell figyelnünk magunkra, mindarra amit mondunk, és a cselekedeteinkre is, hogy ne ragadjon magával a lendület és ne legyen az, hogy utólag kell dolgokat újra megoldanunk, ki magyaráznunk, vagy akár újra kezdenünk. Lassítsunk le egy kicsit és próbáljunk egy sokkal jobban befelé figyelni.

Oroszlán: Olyan sok irányban zajlódhatnak események, hogy szinte 100 felé fog húzni bennünket az élet. Sőt a nagy részük kellemesen és szerencsésen fog lezajlani, mind amennyiben tudjuk tartani a fókuszt és kommunikálunk! Mert most szükség lesz arra, hogy másokat is bevonjunk a feladatainkba, mert egész egyszerűen olyannyira sok minden fogja egyszerre igényelni a figyelmünket, hogy bizonyos feladatköröket átfog kelleni adnunk valamelyest.

Szűz: A munkánk és a pénzkeresetünk fogja kitölteni ezt az időszakunkat. Sőt az is, hogy mi magunk mit vagyunk képesek feláldozni, megmozgatni annak érdekében, hogy a fent említett területek minél sikeresebben történjenek. Sőt a munkánk mellett az is fókuszba fog kerülni, hogy a munkánk mennyire van pariban az életfeladatunkkal vagy legalábbis azzal, hogy mik a vágyaink a munkakörünkkel kapcsolatosan.

Mérleg: Egy magától értetendő befelé fordulást fog hozni nekünk ez a szakasz. Nem leszünk depressziósok, vagy levertek csak egyszerűen most ez lesz a belső igény. Mármint az, hogy kicsit nagyobb távolságot tartsunk a rohanó világtól és nyugodt és békés dolgokkal foglaljuk le magunkat. Viszont arra oda kell figyelnünk, hogy ne agyaljunk túl dolgokat, hogy a felszabadult idő és energiát ne arra használjuk fel, hogy belsőleg teremtünk feszültséget magunkban.

Skorpió: A munkánk és a pénzkeresetünk fogja kitölteni ezt a hetünket, főként abból a szempontból, hogy temérdek új és/vagy akár forradalmi ötlet fog a tudatunkba tódulni. Arra viszont vigyáznunk kell, hogy ötleteink mindenképpen maradjanak meg egy olyan tartományban, amihez később is képesek leszünk a nevünket adni. Mert most ötleteink egy része lehet, hogy rövid távon komoly előre lépéseket tud biztosítani, de hosszú távon lehet akár kártékony is.

Nyilas: Az együttműködéseink fognak most előtérbe kerülni és most a mi feladatunk az lesz, hogy mi játsszuk el egy picit az ördög ügyvédjét. Hogy mi legyünk a józan ész az eltervezett haladásban, mert most partnereink egy kicsit türelmetlenebbek lehetnek a haladásunk tempójával. Persze legyünk óvatosak és kíméletesek, hogy nehogy az legyen, hogy a mi átgondoltságunk tovább szítsa bennük a tüzet.

Bak: Ezen a héten arra kell vigyáznunk, hogy ne essünk át a ló túloldalára. Az, hogy másoknak segítsünk és, hogy másokról gondoskodjunk az egy igen szép dolog, de oda kell figyelnünk arra, hogy maradjunk az önátadás szintjén és ne csúszunk át az önfeladás szintjére. Mert míg az első verzióban lelkiismeretesen végezzük a feladatunkat, addig a második esetben olyan mód járunk el, ami már bennünk okoz károkat.

Vízöntő: Ezen a héten az lesz a belső indíttatásunk, hogy mindent racionálisan és a józan paraszti és mentén gondoljunk végig. Hogy figyelembe vegyünk az érveket és az ellenérveket metodikusan és úgy hozzunk meg döntéseket. Arra viszont figyeljünk oda, hogy szerepet kell kapnia a belsőnknek, az intuitív oldalunknak is. Hiszen az egyensúly mindig félúton van, körülbelül a két abszolút véglet pont között.

Halak: Az otthonunk és a partnerünk fog előtérbe kerülni ebben a szakaszban. Az, hogy kialakítsunk új rendszereket, amelyektől fejlődik az otthonunk és a partneri viszonyunk is. Hogy aktívan tegyünk annak érdekében, hogy jobban működjenek a fent említett területek. És amennyiben meg van az a belső erőnk, hogy tegyünk, és arra is, hogy rendszeresen tegyünk a fejlődés érdekében, akkor bizonyára jobban fog működni minden.

Ebben a szakaszban a fő vonulat a November 18.-i nap lesz, amikor is az év utolsó 10 milliószoros napját fogjuk megünnepelni. Ezen a napon bármit is teszünk annak 10 milliószoros hatása van ránk nézve, legyen az jó vagy rossz cselekedet.

Ezen a héten a Hold áthaladása végett vigyáznunk kell magunkra a nyakunktól le egészen a csípőnkig. A gerincünktől kezdve, a karjaink ízületein át a mellkasi szervekig, sőt egészen a bél traktusig vigyáznunk kell mindenünkre. Most még egy ártalmatlan köldök piercinget is inkább halasszunk el, nem beszélve komolyabb beavatkozásokig.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.