Heti asztrológiai előrejelzés: 2023. Január 30-Február 5…

Kos: Mi magunk, a családi atmoszféránk, valamint a kommunikáció és az aktivitás területei fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Szóval töltsünk együtt sok és minőségi időt a szeretteinkkel, beszélgessünk sokat, sétáljunk, menjünk el színházba vagy moziba, de megpróbálhatunk olyan fizikailag is intenzív dolgokat betervezni az életünkbe, mint a közös edzés, kirándulás, stb.

Bika: A beszéd és a kommunikáció most nagyon fontos lesz ezen a héten, sőt most a mondanivalónk sokkal erősebben fog hatni a környezetünkre, mint úgy általában. Szóval nagyon vigyázzunk arra, amit mondunk, vagy leírunk főként abból a szempontból, hogy még véletlenül se legyen benne valami túl nyersen, vagy bántóan megfogalmazott, mert ez most hosszú távú sebeket is hagyhat maga után.

Ikrek: Ebben a szakaszban az lenne a legideálisabb, ha olyan emberek környezetében töltenénk időt, akik nagyon közel állnak hozzánk. És attól függetlenül, hogy ezek az emberek leginkább a rokonaink, akkor is csak a nagyon közeli köreinkből válasszunk most játszópajtásokat. Mert most mi lehetünk egy picit érzékenyebben, és ilyenkor jó ha mi is támaszkodhatunk valakikre.

Rák: A terveink, az elképzeléseink, a pénzkereset és az ezekhez a témákhoz kapcsolódó területek fogják kitölteni ezt az időszakot, és az, hogy mindez emberileg hogyan hat ránk. Így most az is előtérbe fog kerülni, hogy mennyire vagyunk képesek megvalósítani a vágyainkat, a terveinket, de így az is, hogy azokban a dolgokban, amelyekben már előre lépéseket tettünk, azt értékelni tudjuk-e.

Oroszlán: Ezen a héten a munkánk, az ambícióink, a pénzkeresetünk és azaz elszántság, hogy mit vagyunk képesek feladni az ezeken a területeken való előre lépésért fog terítékre kerülni. Persze azért vigyázzunk, hogy ne essünk túlzásba, ne nyomjuk túl magunkat és ne legyünk túlságosan aszkéták a feladásainkkal kapcsolatosan is. Lassabban is célt érünk, de lényegesen kevesebb stresszel.

Szűz: Ez a hét a spirituális világunk és a világi életünk egyensúly állapotát fogja fókuszba hozni. Tehát azt, hogy a lelkiéletünk és a munkánk/megélhetésünk, hogy tudnak jól megférni egymással, vagy akár még ki is egészíteni egymást. Ez persze az értékrendünkön múlik, hiszen ha a világi feladataink közben a spirituális lényünk erkölcsi normáját alkalmazzuk, akkor már ötvöztük is a két elemet.

Mérleg: Ez az időszak a belsőnket és a munkánkat fogja előtérbe hozni. Így most nem is annyira a munkánk, hanem inkább az életfeladatunk fog előtérbe kerülni. Az, hogy az értékrendünk és a sorsunk mit diktál nekünk, hogy úgy igazán belül mivel szeretnénk foglalkozni. És persze ezentúl az is fókuszba kerül majd, hogy milyen nehézségeken kell majd átverekednünk magunkat, hogy ténylegesen az életfeladatunkkal tudjunk foglalkozni.

Skorpió: Ebben az időszakban az együttműködéseink fognak terítékre kerülni, mind a belső, érzelmi, mind a külső feladatköreink szempontjából. Szóval kell egy kis többlet időt szánni mind a partnerkapcsolati mind a munkánk világában betöltött szerepeinkre is. És természetesen törekednünk kell arra, hogy képesek legyünk megteremteni az egyensúlyt e két világ között.

Nyilas: Mások segítése, mások megértése most sokkal könnyebb lesz, mint úgy általában. Sokkal jobban kileszünk élezve a környezetünkben zajló mély, érzelmi töltetű dolgokra és most képesek leszünk úgy kommunikálni, hogy az megnyugvást hozzon, legyen az néhány segítő mondat, amit jó szándékból hozzáfűznénk valamihez vagy éppen az értékítéletünk megfogalmazása egy feszültebb helyzetben.

Bak: Ezen a héten kiváló lehetőségek fognak adódni arra, hogy segíteni tudjunk másokon. Olyas valakiken, akikkel egyébként rendszeresen ott vagyunk egymás életében. Szóval ez hét most nemcsak arról fog szólni, hogy segítünk és ettől mi majd jól érezzük magunkat , hanem arról, hogy képesek leszünk jól segíteni. Amikor is úgy segítünk, hogy a másik szükségeit tartjuk szem előtt!

Vízöntő: Ebben az időszakban előtérbe fog kerülni az erő, az elszántság és a terhelhetőség is a pontos tervezés mellett. Mert most hiába járunk el körültekintően, vagy hiába vagyunk lelkesek és odaadók, ezek az erősségek külön most nem lesznek elegendők! Ötvöznünk kell a fizikai erő kinyilvánítást és az elszántságot is a tervezéssel, a rendszerességgel és az alapossággal is.

Halak: Ahhoz, hogy a legtöbbet tudjuk ki hozni ebből a szakaszból sokat kell majd kommunikálnunk. És most ez főként az írott kommunikációra lesz értendő. Szóval azokat a szállakat vegyük fel, amelyekhez levélben, emailen keresztül kell megnyilvánuljunk! A lényeg az lenne, hogy legyünk következetesek és próbáljunk meg, még most dűlőre jutni ebben az időszakban.

Ezen a héten a Február 5-re eső Telihold egy varázslatos nap lesz, ugyanis ezen a napon lesz a 2023-as év első 10 milliószoros napja. Csupán 4 ilyen van az év folyamán, és bármi jót teszünk ezen a napon, a tibeti tanítások alapján annak hatásai 10 milliószorosan fognak visszaszállni ránk!

Ezen a héten mindenképp kerüljük akár a legapróbb beavatkozásokat az arcunktól le egészen a mellkasunkig. Tehát a fent említett területeken túl vigyázzunk a nyakunkra, a karjainkra, a tüdönkre és a szívünkre is.

A hét ájurvédikus tanácsa egyszerű lesz! Figyeljünk oda a természetre! Már belekezdtünk a februárba, nézzük, hogy mit ad nekünk az anyatermészet. Szép lassan érkezni fognak az olyan mannák, mint a friss roppanós retek, a medvehagyma, az endívia, a pitypang, stb. Ezekből minél többet!

Om Tat Sat

Baktai Ádám keletkutató, a keleti kultúrtudományok szakértője

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük