Bhakti Kutir Bindhu: Nyugati Orvoslás vs. Keleti Gyógyászat…

salzolomaElőször is elárulom, hogy az én preferenciám az lenne, ha a 2 irányzatot kevernénk, mert a két rendszer ötvözésével nagyon jó dolgokat lehetne előállítani.

Ugyanakkor a 2 rendszer közötti talán legnagyobb különbség a hozzáállásbéli differenciák, és nem csak a gyógyítói, hanem a paciensek mentalitása is.

Röviden?

Nyugaton azt hisszük, hogy az egészségünk leginkább az orvoson és a beszedett orvosságon múlik, míg a keleti elképzelés az, hogy nekünk a gyógyulni vágyóknak jut talán a legnagyobb a szerep abban, hogy legyőzzük a problémáinkat.

Ennyi voltam.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Abu Patikája, Ájurvéda, Bhakti Kutir Bindhu: Rövid spirituális inspirációk
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük