Bazár

Termékeink:

Bhakti Kutir igazsággyűjtemény: Első Mandala:

Upanisád Gyűjtemény I. kötet

Az upanisádok a Védák misztikus, filozófiai tanai! Ezek a több ezer éves írások kb. 150 évvel ezelőttig csak remetéknek és beavatottaknak volt elérhető, de most a kiadványunkon keresztül ezek a tanok magyar nyelven is olvashatóak, tanulmányozhatóak! Az első kötetben 18 upanisád került bemutatásra Baktai Ádám fordításában és rövid magyarázataival ellátva! Itt végig böngészheted a könyv teljes tartalomjegyzékét!

A könyv ára: 5,900 forint.


 

Bhakti Kutir igazsággyűjtemény: Második Mandala:

Bhagavad Gítá és a jóga princípiumok lámpás nevezetű jegyzet

Sorozatunk folytatódik! Ebben a kötetben megtaláljátok a Gítá összes versének fordítását, mind a 700 versét, de természetesen a fordítások mellett az eredeti szanszkrit versek is fellelhetőek. Valamint a verseken túl beiktattunk egy olyan tartalomjegyzékes útmutatót, amivel könnyebb lehet a szöveg tanulmányozása. Plusz néhány ránk jellemző függeléket is belecsempésztünk a Gítá végére, mint pl. versgyűjteményeket és rövid értekezéseket. Méretben a könyv megegyezik az Upanisád Gyűjtemény nevezetű kiadványunkkal, szóval a sorozat szépen mutat még a könyvespolcainkon is! 

A könyv ára: 5,900 forint.

———————————————————————————————————-

Navaratna csukló malák/karkötők: 

Maga a Navaratna szanszkrit kifejezés azt jelenti “kilenc drágakő”! Ezt a kifejezést olyan ékszerekre használják, amely drága és féldrágaköveken keresztül megjelenítik naprendszerünk legprominensebb bolygóit! Ezáltal ezek a spirituális ékszerek “nemcsak” a bolygók áldásait hívja be az életünkbe, de egy spirituális védelemmel is szolgál. És mivel a védikus asztrológia mindent besorol a 9 fő bolygó alá, ezek a 9 köves ékszerek az élet összes és minden területén képesek áldást és védelmet bevonzani a mindennapjainkba!

A kép illusztráció, habár a felfűzés pont ilyen! Mondjuk a zsineg elérhető rózsaszínben és kék színben is! A nap bolygó megjelenítésében karneolt és/vagy rubelitet szoktunk használni. A hold esetében igaz gyöngyöt és/vagy opált, holdkövet, kagylót vagy alabástromot. A mars bolygónál vérkövet és/vagy korállt, unakitet. A merkúr bolygónál aventurint és/vagy malachitot, zöld peridotot vagy smaragdot. A jupiter esetében sárga topázt és/vagy kép jáspist, citrint. A vénusz bolygónál rózsakvarcot és/vagy hegyi kristályt, rodokrozitot. A szaturnusz esetében lapis lazulit és/vagy ametisztet, fekete onixot, láva követ, obszidiánt. A rahu árnyékbolygónál füst kvarcot és/vagy valamilyen színes achátot. A ketu esetében pedig türkizt és/vagy tigris/macska szemet.

A malák ára: 5,400 forint.

Om Tat Sat

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.