Ájurvéda Előadás Szombaton

Ájurvéda Előadás

Most szombaton, 24-én reggel 10-től Ájurvéda előadás lesz a Bhakti Kutirban.

Az előadás témája az őszi teendők az Ájurvéda szerint minden testalkat számára, így ez mindenki által használható információ halmaz lesz. Természetesen a kúrák és tennivalók előtt át fogjuk venni az Ájurvéda alapjait is, hogy mindenki számára érthető legyen az előadás.

Az előadás díja: 3000 Huf.

Ezenkívül: Kedves Ájurvédára járók! Azért, hogy picit használhatóbbak legyenek az órán elhangzó infók, és hogy mások is be tudjanak csatlakozni, ezentúl tematikus órák tartok havonta egyszer, mindig a hónap első csütörtökén.

A következő óra témája a bőr problémák.

Tsók mindenkinek,

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük