Ájurvéda Előadás Szombaton

Ájurvéda Előadás

Most szombaton, 24-én reggel 10-től Ájurvéda előadás lesz a Bhakti Kutirban.

Az előadás témája az őszi teendők az Ájurvéda szerint minden testalkat számára, így ez mindenki által használható információ halmaz lesz. Természetesen a kúrák és tennivalók előtt át fogjuk venni az Ájurvéda alapjait is, hogy mindenki számára érthető legyen az előadás.

Az előadás díja: 3000 Huf.

Ezenkívül: Kedves Ájurvédára járók! Azért, hogy picit használhatóbbak legyenek az órán elhangzó infók, és hogy mások is be tudjanak csatlakozni, ezentúl tematikus órák tartok havonta egyszer, mindig a hónap első csütörtökén.

A következő óra témája a bőr problémák.

Tsók mindenkinek,

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük