Ájurvéda Előadás Szombaton

Ájurvéda Előadás

Most szombaton, 24-én reggel 10-től Ájurvéda előadás lesz a Bhakti Kutirban.

Az előadás témája az őszi teendők az Ájurvéda szerint minden testalkat számára, így ez mindenki által használható információ halmaz lesz. Természetesen a kúrák és tennivalók előtt át fogjuk venni az Ájurvéda alapjait is, hogy mindenki számára érthető legyen az előadás.

Az előadás díja: 3000 Huf.

Ezenkívül: Kedves Ájurvédára járók! Azért, hogy picit használhatóbbak legyenek az órán elhangzó infók, és hogy mások is be tudjanak csatlakozni, ezentúl tematikus órák tartok havonta egyszer, mindig a hónap első csütörtökén.

A következő óra témája a bőr problémák.

Tsók mindenkinek,

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .