Védikus Asztrológiai előrejelzés: Nap a Halakban: Március 14 – Április 13…

piscesA Nap a Halakban jól érzi magát, mert a Halak jegyének uralkodó bolygója a Jupiter, a Nap barátja. Ugyanakkor a Halak egy vizes jegy, ami valamelyest kioltja a Nap tűzét, és ezért az érzelmi világunk, és menthetetlen romantikusságunk fog előtérbe kerülni.

Ugyanakkor a Halak jegye a zodiákus 12. háza, ami a veszteség és a halál területe is, így nagyon kell vigyáznunk, hogy a Nap, ami a személyiségünk és az énünk bolygója is egyben, ne vesszen el, és ne következzen az be, hogy személyiségünk picit meghal, vagy önfeláldozóan teljesen háttérbe kerül.

Ha teljesen feláldozzuk magunkat, akkor még ha minden jól is alakul, fennáll az a veszély, hogy egy idő után megkeseredünk és feladjuk a már kialakult és jól bejáratott egyensúly állapotot is. Egész egyszerűen azért, mert ha elveszítjük önmagunkat, a tudatunk egy idő után fellázad, hogy nem a saját döntéseinket éljük meg, hanem valaki más akaratát.

Ez főként a Március 19-től induló szakaszra lesz igaz, amikor a Merkúr is beér a Nap mellé, és bizony a Merkúr nem érzi ott jól magát. Ilyenkor az intellektusunk is befedődhet, és önátadás helyett az önfeladásba eshetünk.

Aztán Április 1-re virradva a Vénusz is átlép a Halakba, és onnan a Merkúr kiszolgáltatottsága megszűnik és újra könnyebb lesz racionális alapokon is megvizsgálni életünket, nem beszélve arról, hogy könnyebb lesz a kommunikáció is érzéseinkkel kapcsolatosan.

Aztán Április 2-től a Merkúr továbblép a Kosba, és még racionálisabban látjuk majd a saját kis világunkat, sőt itt már arra is vigyázhatnánk, hogy ne komplikáljuk túl a történések értelmezését, és elraktározását.

Április 13-án meg már a Nap is átlép a Kosba és itt már majd arra kell vigyázzunk, hogy ne szálljunk el magunktól, és ne vigyük túlzásba az érzelemmentes boncolgatást és ne próbáljunk mindent a saját szánk íze szerint másokra erőltetni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..