Védikus asztrológiai előrejelzés: Április 26-Május 3…

Kos: A munkánk, a pénzkeresetünk és az ez irányba tett áldozataink fogják kiölteni ezt a hetünket, főként abból a szempontból, hogy ez miként hat ránk személyesen. És most alkalmunk lesz ezt mind megvizsgálni érzelmileg és értelmileg is!

Bika: Ezen a héten szükségünk lesz egy kis magányra, egy kis egyedül létre, hogy újra kalibrálhassuk céljainkat, vágyainkat. Az alkotás és kreativitás kifejezetten pihentetően és jól fog hatni ránk is és az e heti üzemmódunkra is!

Ikrek: A munkánk és a pénzkeresetünk fog előtérbe kerülni, de egy spirituális magközelítésből. Egzisztencialista elképzelések kerülnek majd előtérbe, mint pl.,  hogy kell-e nekünk ez a munkahely, vagy egyáltalán bármilyen jellegű munkahely, szóval most hirtelen ne hozzunk komolyabb döntéseket.

Rák: Az életfeladatunk témaköre fog ránk törni ebben az időszakban, mégpedig egy teljesen pozitív módon. Elkezd majd összeállni a kép, hogy hogyan valósítsuk mindezt meg. Össze áll egy racionális terv, hogy ehhez mit kell még megtanuljunk, mit kell tegyünk, hogyan haladjunk az utunkon.

Oroszlán: Spirituális hétnek nézünk elébe, főként másokra fókuszálva. Természetesen mindezt kiélvezik majd a partnereink, akik ugye bár kéznél vannak, de azoknak a segítésére is kezelésére is összpontosítsunk, akik teljesen idegenek számunkra.

Szűz: Ez egy elképesztően hatékony probléma megoldó hét lesz! Valahogy arra fog ráállni a tudatunk, hogy azt vegyük észre leginkább észre, hogy mit kell változtassunk annak érdekében, hogy jobban menjenek a dolgok, dolgaink.

Mérleg: A partnereink kerülnek fókuszba ebben a szakaszban, mind a privát, mind a professzionális életünkben. Könnyű lesz mind az érzelmi érintkezés is, és a racionális, tervezett, kimért munka jellegű kapcsolódás is.

Skorpió: Egy nagyon aktív hétnek nézünk elébe, ami természetesen komoly előre lépéseket is rejt magában, de az is fókuszba kerülhet, hogy mindezt az energiát mások kedvéért, sőt mások szolgálatában mozgósítjuk, amivel persze az ő előrelépéseiket segítjük.

Nyilas: Beszédes, kommunikatív hetünk lesz, főként a tanítás és tanácsadás szempontjából! Nagyon letisztult módon leszünk képesek meglátni a problémák forrását és kiváltó okait, így nagyon hatékonyak leszünk abban is, hogy ezeket, hogy tudjuk/tudják majd le is zárni.

Bak: Magunkkal és a lelki és mentális nyugalmunkkal kellene foglalkoznunk ezen a héten. Nem muszáj kivonulni a megszokott életünkből, de most csak és kizárólagosan olyan dolgokkal foglalkozzunk, amelyek nyugtatnak, töltenek bennünket.

Vízöntő: Aktív hetünk lesz, mind fizikailag, mind verbálisan. Ugyanakkor nagyon hatékonyak is tudunk majd lenni, hiszen képesek leszünk arra, hogy észre vegyük azt, hogy mit kell megtenni azért, hogy a dolgaink előremozduljanak, de azt is, hogy mit kell mondani, hogy előremozdítsuk őket.

Halak: Énünk és családunk kerül előtérbe ebben az időszakban és mindez olyan módon, amit a helyzet ép megkíván. Képesek leszünk felismerni, hogy most érzelmi töltődésre, vagy minőségi együtt létre, vagy ép az együtt tevékenykedésre van szükségünk.

Ezen a héten a fő momentuma az április 27-re eső Gyógyító Buddha nap lesz. Mindenképp tegyünk az egészségünkért ezen alkalomból.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..