Rólunk

Egészségközpontunk szakmai programjának, szellemiségének és helyszínének kialakításához egy csodálatos indiai utazás során kaptunk ihletet. Elhatároztuk, hogy az ott tapasztalt harmóniát, nyugalmat, és mindezzel együtt a távol-keleti kultúra és gyógyászat sokszínűségét igyekszünk megosztani Veled is.

DSCF4313

ismerős a helyszín? palolem beach, goa. a filmben matt damon itt futott reggeli edzést, mint jason bourne, és pont a fejünk feletti ormon látható az inspirációt adó bhakti kutir helyszín…

A Bhakti Kutir története:

2008-ben Indiában, Goa déli részén kerestünk szállást, amikor rátaláltunk a Bhakti Kutir nevű kis helyre. A szállás a tengerparton volt, egy gyönyörű zöld ligetben, ahol pici kis nádtetejű bambusz és agyag kunyhók voltak szétszórva a fák között. A hely maga volt a harmónia, így amikor elhatároztuk, hogy alapítunk egy központot, ahol a kettőnk több mint 20 éves tanítói és gyógyászati tapasztalatait tudnánk kamatoztatni, elhatároztuk, hogy Bhakti Kutirnak fogjuk hívni.

Mi a Bhakti Kutir megalapítói azt tűztük ki célnak, hogy egy olyan életmód intézményt létesítsünk, ahol családias és szeretetteljes közegben tudunk Veled tanulni, fejlődni és átadni azt a tudást és inspirációt, amellyel képesek lesztek saját életminőségeteken javítani, valamint szeretteiteket is gyógyítani, kényeztetni.

A te igényeidnek megfelelően folyamatosan igyekszünk bővíteni szolgáltatásainkat, nagyszerű kollégákkal gyarapodott közösségünk, épülünk, szépülünk. Mára egy igazán hangulatos helyszínen, családias és szeretetteljes közegben, egy összeszokott és együttműködő csapattal várunk nagy szeretettel, ha valódi természetes gyógyulásra, regenerálódásra és harmóniára vágysz.

Tanfolyamaink: klasszikus életmód-központ jellegű foglalkozások mellett (mint a jóga, vagy a tai chi) olyan csoportos foglalkozásokat is tartunk, mint például az ájurvédikus alapelvelvek bemutatása, védikus asztrológia és pszichológia, illetve a zen shiatsu alapfogásait tartalmazó órák, amit bárki bátran alkalmazhat otthon szerettein, barátain. A fizikai szintű, közérzetjavító kezeléseken és képzéseken kívül – a holisztikus szemlélet jegyében – lelkünk és szellemünk épülésére szolgáló tanácsadásra és tanulmányokra is biztosítunk lehetőségeket.

Többféle szolgáltatással próbáljuk segíteni életed, de a legfontosabb az, hogy a kezelések mellett az egész világon elismert szakemberek segítségével oktatjuk is a következő irányzatokat:

Szeretettel várunk benneteket, a Bhakti Kutir csapata.

UI: A Bhakti Kutir elnevezés spirituális háttere…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..