Most Szombaton főzés közben Ájurvédázunk!

letöltés (1)Kedves Kutir Mackó társaim,

Most Szombaton leszünk azzal az elképzeléssel, hogy miközben áttárgyaljuk a “Hogyan éljük túl a téli hideget az Ájurvéda segítségével” előadást, közben főzőcskézünk is. Persze olyan ételeket, amelyek tradicionális védikus ételek, mindemellett meg fontos részei a téli túlélésnek is.

Íme a menü sor:

  • 2 otthagyós étel, amit csak feltesz az ember és levesz, amikor már készen van. Az egyik egy kása étel (kitri), a másik egy fantasztikus mustármag olajos melegítő étel.
  • 2 db búzadarás hamika, ami nagyon jól tartja a testhőháztartást. 1-1 édes és sós étel.
  • Csoda leves, aminek elkészítési ideje kb. 2-3 perc. Ez japán leves tésztával készül.
  • És 2 db nasi, egy édes és egy sós, ami egészséges és jó a téli szakaszokban is.

Ugyanakkor vendégségben leszünk, szóval nem tudom, hogy jó-e az, ha lerohanjuk őket 40-50-en. Szóval, ha érdekel benneteket ez a buli, akkor írjatok nekem, és én jelentkezés sorrendben írok nektek vissza, ameddig van hely. Írhattok a facebookon vagy a goredas@yahoo.com címemre is. Kb. 12-15 hely van, ok?

Amit tudnotok kell:

A főzés és előadás díja 6500 forint lesz. Reggel 10 órától kezdünk, és 13 óráig be is kellene fejezzük, hogy ne zavarjunk sokáig. Budapesten a Kolosy tér környékén leszünk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Ájurvédikus Receptek/Házi praktikák, Ájurvédikus/Vegás Főzőcske
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..