Mi lenne ha, a pénteket felcserélnénk a szerdával?!

Kedveskék olyan szakaszba ért az életem, hogy most sokkal több a feladatom, mint korában, aminek a legfontosabb területe az, hogy a kis fiaim is többet igényelnek belőlem. Így arra gondoltam, hogy némi finom beállítás végzésével, talán hatékonyabbá tudom tenni magam.

Első körben mi lenne, ha a pénteki előadások szerdán lennének? Ugyanúgy 17 órától, és ugyanúgy 20 órái, de a hét közepén? 2019-ben már így is úgy is így lesz, de esetleg ha már most kezdenénk a szeptemberi Ájurvédával? 

Másik kérdésem. A hétfő és csütörtöki jóga 19 óra nagyon jó nekünk? Tudjátok régen 20 órától volt 21-ig, de ahogy öregszem én már hajlok a 18 órától a 19 óráig levezényelt verzióra is!

(Valamint ugye tudjátok, hogy jövő héten már nincsenek órák, és még 2 hétig nem is lesznek! Szeptember 3-án kezdünk, Krisna szülinapján!)

Szóval ilyen dolgok járnak a fejemben. De nyitott vagyok a ti ötleteitekre is! Sőt a ti nyomásotokra, ősztől már lesz Ájurvéda 2.0 is, amiben lesz közös főzés is!

Itt megtaláljátok a dátumokat!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Valamint sokan kérdezték, hogy miért nem osztok meg “nem szakmai” dolgot a Kutir Facebook oldalán. Ilyen nevetős, vicces dolgokat. A válaszom egyszerű, nekem a Kutir oldala szent.

A mesterem mestere, és az ő apukája alapították az eredeti Bhakti Kutirt 1902-ben. Így ezzel az oldallal én nem tudok lazázni. De majd megosztom nektek a már évek óta működő Oriental Method és Lifetime Backpack oldalaim, na arra felteszek minden jót és szépet, a készítsd önmagad témakörtől az utazás Bora Boráig mindent! Hiszen engem is érdekelnek a mindenféle jóságok.

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..