Megérkeztek a Sri Yantrák!

Kedves Sri Yantra rendelők, mentem, láttam, hoztam, de nem teljesen győztem!

A sztori teljességéhez tudnotok kell, hogy Nepál a világ egyik legszegényebb országa. Valamint azt is, hogy a fakitermelésen túl Nepál egyetlen komoly bevétele a turizmus. Ez egyébként jól is mehetne, hiszen a világ 14 db 8000 méter magas hegyéből, Nepálban található 8, de valahogy nem zökkenő mentes a buli.

Az éves 2 főszezon időpontjai az őszi Október/November, valamint a tavaszi Március-Május időszakok. Ilyenkor emberek vidékről felmennek Katmanduba és Pokharába, kibérelnek bolt helységeket, éttermeket, de akár szállodákat is és megpróbálnak pénzt keresni.

Ilyen az én Sri Yantra készítő bácsim is, Vikásh. Az ő fia írt nekem, hogy idén tervezik egy bolt kibérlését Katmanduban és, hogy akarok-e néhány Sri Yantrát venni. Én ezt kiírtam az oldalra, és a többi már történelem. 

Persze azok után, hogy láttam az érdeklődést egyből írtam nekik, majd le is állítottam a rendelés folyamatát, amikor nem kaptam tőlük választ. Sőt egyáltalán nem kaptam tőlük választ azóta se. De nem adtam fel Katmanduban és Pokharában kb. 150 bolt végig járásával sikerült hoznom 55 db Sri Yantrát. (Ezeknek egy nagy részét amúgy is Vikásh mester csinálta.) Tehát mindenkinek jut, aki rendelt és fizetett előleget, de nagyjából mindenkinek 1-1 darab. Akik több darab árát küldte el, természetesen azoknak vagy visszautalom/küldöm a zsét, vagy átválthatják Kutir Kalendárium vételre.

Valamint azt még tudnotok kell, hogy úgy jött össze a darabszám, hogy hoztam néhány nagyon komoly méretűt is.

Szóval nagyjából csak azt kellene tudnom, hogy miként akarjátok átvenni a gyönyörű Sri Yantráitokat, vagy mikor találkozzunk, hogy megtudjátok őket nézni!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Megérkeztek a Sri Yantrák! bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Csizmadia Herietta hozzászólása:

  Bárhova bármikor elmegyek

 2. Kovács Tibor hozzászólása:

  Hari Ádám!

  Egyszerre vinném el a kalendáriumot és a yantrát. Írd meg, mikor mehetek értük.

  Üdv: Tibi

 3. Kerti Melinda hozzászólása:

  Kedves Ádám !

  Érdeklődnék ,hogy mikor lehet még legközelebb Sry Yantrát rendelni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..