Heti asztrológiai előrejelzés: Október 19-26…

Kos: A munkánk, az azzal járó áldozatok és az abból befolyó javak, valamint az is, hogy mindeközben, hogy érezzük magunkat kerül terítékre ezen a héten. Sőt képesek leszünk dolgokat lezárni és már irányba elindulni.

Bika: Képesek leszünk más szemmel látni ezen a héten. Mintha egy időben látnánk az eseményeket és azt, hogy ennek mi lesz a következménye! Természetesen ez hihetetlenül megfogja könnyíteni a döntéshozatalt, és úgy mindent.

Ikrek: A fő hangsúly azon lesz, hogy engedjük el a ballasztot. Szabaduljunk meg a felesleges dolgoktól, de akár a felesleges emberektől is. Persze nem haragosan és kellemetlenül, de ne engedjünk nagyobb befolyást az életünkbe olyanoknak, akik rossz irányba terelnek bennünket.

Rák: Poroljunk le néhány régebbi nagy tervünket, azokat amelyeket nem tudtunk megvalósítani, és fussunk nekik újra, de most mások segítségét is élvezve, mások támogatását is felhasználva. Sikerülni fog, biztosan!

Oroszlán: A munkánk és a benne megnyilvánított erőfeszítés lesz a legmeghatározóbb hangulata ennek az időszaknak. Nyomnunk kell és szinte folyamatosan, de ezzel most akkor előrelépéseket tehetünk meg, mint máskor hónapok alatt.

Szűz: Ezen a héten képesek leszünk az intellektusunk területéről eljutni a spiritualitás szintjéig. Amikor más látni fogjuk, hogy agyból nagyon sokáig el lehet jutni, de egy idő után már muszáj bele tenni a lelket is, mert kiürül és csak agytorna lesz belőle egy idő után.

Mérleg: Eljött az idő, hogy végre egyszer mi borítsuk a bilit. Üljünk le a szüleinkkel, a gyermekeinkkel, a partnereinkkel és mondjuk el mindazt, ami nekünk fáj. És valószínű, hogy egy csomó mindent ők tudnak úgy is, hogy nekünk az ne legyen rossz, mert nekik az egy apróság!

Skorpió: Kommunikálnunk és tennünk kell most azért, hogy ne üljenek le a kapcsolataink. Mindenféle kapcsolataink. A partneri, az üzlettársi, minden. Most fújt ki az eddig bele rakott energiánk, el kell kezdenünk újra beletenni, hogy működjön.

Nyilas: Nagyon vigyázzunk arra, hogy mit mondunk. Mert vannak olyan időszakok, amikor nem jönnek ki jól a dolgok. Most ez olyan. Meg olyan is, hogy szembe kerülhetünk olyanokkal, akik meg akarnak sértődni, és ha akar, sikerülni is fog neki.

Bak: Eljött az idő, hogy tervezzünk, sőt felépítsünk egy rendszert, ami akár a következő évtizedeinket is meg fogja határozni. Ihletett állapotban leszünk arra, hogy új célokat, vagy régi célokat új köntösben tűzzünk ki és tudjunk rá is startolni.

Vízöntő: Kicsit be kell gubóznunk és csak a közvetlen környezetünkkel foglalkozni. És ez a szimpla fizikai síktól, tehát az otthonunk és lakhatásunk szintjétől egészen a szeretteink lelkiállapotáig, minden szintet lefed!

Halak: A közösség aktivitás lesz most a megoldás mindenre. Szedjük össze a barátokat és a rokonokat és vágjunk bele. Fizikai síkon a haladásban, és lelkileg az összerázódásban is most ez lesz a megoldás. Csináljunk dolgokat együtt!

Az e heti fő pillanat az Október 24-re eső Telihold lesz! Ezen a napon ünneplik Indiában Laksmi Istennőt, a Szerencse Istennőjét!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..