Havi Védikus asztrológiai előrejelzés: Nap a Vízöntő jegyében: Február 13 – Március 14…

Ebben az egész szakaszban egy nagyon erős bolygóállás fog megtörténni a Nyilas jegyében. 3 erős férfi bolygó fog ott együtt állni. A Jupiter, a Mars és a Ketu. Az utóbbi 2 tűz bolygó, az első víz. Mindez a Nyilasban egy tűz/víz keverék jegyben.

A Nyilas jegy a spiritualitás jegye is az asztrológiában ezért ebben a hónapban nagyon erős belső indíttatásunk lesz arra, hogy változtassunk az életünkön. Hogy jobban előtérbe helyezzük a lényegi dolgokat. Hogy ne ragadjunk le, világi és egyben felesleges kötelékekbe, hanem összpontosítsunk a szeretteinkre és a saját lelkünkre.

De amennyiben még nem vagyunk készek egy ilyen belső utazásra, segíthetjük az elmélyülést a fizikai világban történő utazással. Szóval ez egy kiváló időszak lesz arra, hogy utazzunk, lehetőleg egymagunk, vagy olyanokkal, akik nagyon közelállóak hozzánk. És az új élmények, az új helyzetek új alternatívákat is felfognak ébreszteni bennünk, hogy ténylegesen megtörténhessenek azok a jó változások, amelyek megtudnak történni ebben a hónapban.

Majd ezen szakasz végén a Vénusz belép a Mars jegyébe, ami felfokozza bennünk a kreativitást. Tehát ott lesz bennünk a vágy, hogy változtassunk és ehhez fog párosulni a felerősödött kreativitás is! Szóval alakítsuk újra az életvitelünket, építsünk be új jó szokásokat és tegyünk le régi rossz szokásokból. Változtassunk és változzunk.

Ebben a hónapban a fő esemény a Március 9-re eső Telihold lesz. Indiában ezen a napon ünneplik a Holi fesztivált, a színek ünnepét, és sok régióba ezzel a nappal kezdik az új évet. Ezen a napon az emberek elengedik az előző év kellemetlen érzeteit és emlékeit és újult lélekkel, újult érzésekkel vágnak bele az újesztendőbe.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..