Hát akkor legyen egy kis Sivaratri, ha már évek óta megünnepeljük…

ha van otthon banalingád, hozd magaddal ma estére…

Nem igen volt időm rákészülni az idei Siva estre, de akkor legyünk már rendhagyóak, ha még is összejön egy ad hoc találkozó!

Este 10-kor kellene találkozni a Kutirban. Nem találom Úr Ráma imáit sehol, de találtam a számítógépemen egy olyan imát, ami kifejezetten Siva estéjén kell felajánlani. Forradalmiak leszünk, mert ezt az imát akkor szokták felajánlani, amikor bilwa leveleket adnak Sivának, de hát ugye Európában nem terem meg a bilwa, azaz a faalma.

De van egy doboz bilwa kapszulám, táá dáááá! Szóval este 10-kor összejövünk, gyújtunk egy pici tűzet, megtanuljuk, hogy hogyan kell elvégezni egy felajánlást, felajánlunk egy bilwa kapszulát és azt, mint felajánlott szentséget el is fogyasztjuk. Szóval fel is ajánlunk, megtiszteljük a felajánlott praszádamot, és még egy kis ájurvédikus szert is jutattunk a szervezetünkbe!

De, hogy legalább egy valami maradjon az ígértekből, elmondom majd nektek, hogy hogyan lehet felismerni a Siva köveket! Ha van otthon Banalingád, Siva köved, hozd el és így kideríthetjük, hogy Ő melyik formája Sivának.

Találkozzunk este 10-kor, ha legalább 10 ember ír ide egy kommentet, hogy jöttök (mondjuk, én ott leszek, ha már 5-6-an leszünk). Este 9-kor írni fogok, hogy leszünk-e, de szerintem igen!

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Hát akkor legyen egy kis Sivaratri, ha már évek óta megünnepeljük… bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. Kollár Ágnes Ivetta hozzászólása:

  Szia Ádám!

  Szeretnék jönni az esti szertartásra.
  Nálatok mi a szokás, mit vigyek?
  Gyümölcsöt , virágot?

  Köszönöm válaszod 🙂
  Szeretettel: Ági

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..