Asztrológiai körkép: 2020 Január 1-től…

Úgy indulunk el az újévben, hogy abból a 9 bolygóból, amit figyelemmel kísér a Védikus asztrológia rendszere, 5 darab tartózkodik a Nyilas jegyében.  Így a Nyilas jegy jellemzői elképesztően felfognak erősödni. Az igazságosság, a spirituális hozzáállás, a rendezett életviteli rendszerekre való törekvés, a jogosság és átláthatóság a pénzügyekben, a hozzáértés és szakértelem bármibe is, amibe esetleg belekezdenénk, stb.

Szóval ez az év képes lesz arra, hogy megadja azt az inspirációt, hogy jobbá tegyük a világunkat. Nőni fog a környezetvédelembe fektetett forrás és energia injekció, legyen az a vegán táplálkozás előretörése vagy az egyes vezetői rétegek támogatása.

Mindez még egy árnyalattal keményebb hangvételben, hiszen ne feledjük a Nyilas jegy a harcos szerzetesek jegye. És pont ezért lehet ez a változás éve! Hiszen a harcos szerzetes jogos és igazságos. Tehát hiába lesz egyre nagyobb üzletág az egészséges táplálkozás, a Nyilas jegyében álló bolygóállás nem fogja engedni, hogy ugyanaz a kihasználó üzleti modell alakuljon ki, mint korábban az élelmiszer piacon.

Mert a harcos szerzetesek amellett, hogy jól szerveznek, és jók az irányításban is, értékrendjükben megtántoríthatatlanok, lelkükben nem-eladóak. Mindez úgy, hogy a Jupiter/Szaturnusz együttállás a Nyilasban ott lesz egészen a hónap végéig, egészen Január 24-ig.

A Jupiter/Szaturnusz együttállás egy elég ritka együttállás, idén egy-két összeállást és a jövő év egy nagy részét leszámítva, majd 2039 nyaráig nem is lesz újra ez a bolygó találkozó. Jelentése nagyon meghatározó hiszen ez az állás spirituálissá teszi gondolkodásunkat, ugyanakkor szinte szerzetesi terhelhetőséget is ad. Ez az együttállás megtalálható maga Jézus asztrológiai képletében is, hiszen ez volt az a 2 csillag, amelyeket követett a 3 bölcs király, ahhoz, hogy megtalálják Jézus születési helyét.

Mindemellett már csak hab a tortán az, hogy a Mars is egy igen erős pozícióban áll, aki szintén a vezetéshez és irányításhoz kapcsolódó bolygó, így bizonyára azok az energiák fognak érvényesülni az év első szakaszában, amelyek befogják hozni a jó változás szeleit.

Amennyiben szeretnénk stabil, szilárd dolgokba kezdeni az év elején arra figyeljünk oda, hogy az új évünket Január 5.-én kezdjük! Mert amit azon a napon kezdünk el azt képesek leszünk sokáig fenntartani!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..