Asztrológiai előrejelzés: Nap a Mérlegben, 2017.Október 17-November 16…

Október 19-ére várható Diwali, a Fény ünnepe. Az indiai kultúrában ez a nap az év legnagyobb ünnepe, ők ilyenkor szokták megajándékozni egymást, kb. mint nálunk a Karácsony.

Spirituálisan ez a nap azt az ünnepet jeleníti meg, amikor a Ráma király, a Rámajána főhőse, száműzetésük vége felé, visszaszerzi élete szerelmét Szitát egy ádáz csatában, és hazatér vele Sri Lankáról Ajodhjába. Egyébként a tradíciók szerint a Diwali, 21 nappal azután szokott megtörténni, hogy megünnepeljük Ráma győzelmét Rávana és seregei felett. És mit ad Isten, vagy Ráma a google szerint is 21 nap alatt lehet elsétálni Sri Lankáról Ajodhjába! Lásd a fotót is!

Különben ez a nap Káli, a fekete Istennő napja is, mivel ez az újhold, az év legsötétebb újholdja. Ezért is gyújtottak lámpásokat Ajodhja lakosai, királyuk, Ráma haza érkezésének tiszteletére. Ezért az a tradíció Indiában, hogy ilyenkor minél több fényt gyújtanak az emberek. Tehát mi is gyújtsunk minél több gyertyát, természetesen a tűzvédelmi előírásokat teljes mértékben szem előtt tartva.

Asztrológiailag ebben a hónapban nemcsak a Nap vándorol át a Mérleg jegyén, de a Merkúr is ott áll November 1-ig, majd gyors váltásban, November 2-től meg a Vénusz is ott lesz az időszak végéig. És természetesen a Jupiter is ott áll majd, de nem csak ebben a hónapban, hanem vagy egy jó évre. Szóval fókuszba kerülnek a partnerkapcsolati szálak minden szempontból. Férfi-női kapcsolatokban is, és üzleti viszonylatban is.

A hónap elején a Merkúr miatt könnyebb lesz a kommunikáció, és az, hogy racionálisan vagy úgymond terápiásan foglalkozzunk az együttműködési rendszereinkkel, majd November 3-tól, amikor előáll a Vénusz-Jupiter-Nap együttállás, komoly előrelépéseket tehetünk partnerkapcsolatainkban. Érzelmi, spirituális és fizikai síkon is. Sőt most még az is megadatik, hogy olyan változásokat is beiktassunk, amelyek teljesen új alapokra helyezik kapcsolatainkat.

Házasodjunk, legyünk jegyesek, üzletileg kössünk együttműködési szerződéseket, építsünk ki új partneri hálózatot, mozduljunk rá a lehetőségekre! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Orientális Mesék, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Asztrológiai előrejelzés: Nap a Mérlegben, 2017.Október 17-November 16… bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. Veres Emese hozzászólása:

  Kedves Baktai Ádám,
  Jottishoz lövésem sincs, de a Kaldeusi rendszer szerint az kedélyes Jupiter okt. 11-én átlépett a Mérlegből a Skorpióba… hogy lehet ekkora eltérés a két rendszer között, elfogadom, de hogy lehet ez? kissé zavarba ejtő a dolog.
  Üdv
  Namaste
  Emese

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..