Asztrológia Előrejelzés, 2011 Szeptember-Október…

Napok óta arra gondolok, hogy az e havi asztro előrejelzést csak úgy fogom beharangozni, hogy „készüljünk fel a hangulatra”!

Szeptember 10-én hajnalban a Mars a Rák jegyébe ment át, ahol a lehető leggyengébb pozícióban van és ehhez még hozzájön az is, hogy még aznap a Vénusz is áthaladt a leggyengébb jegyébe, a Szűzbe.

Szóval készüljünk megint némi őrületre! Természeti katasztrófák, agresszió és militáns zavargások is összejöhetnek, amikor a Mars ilyen gyenge pozícióban van. Persze ilyesfajta szituációk mindig vannak, de ilyenkor picit sűrűsödnek az akciók.

Mivel a Mars a férfiasság szimbóluma is nemcsak az agresszióé, tekintettel arra, hogy most a Vénusz (a hölgyek bolygója) is gyenge, ez az időszak nem a legalkalmasabb a férfi-női problémák megoldására. Lapítsunk, húzzunk időt, de most ne kezdjünk bele komolyabb röptű beszélgetésekbe!

Uraim, amúgy is a magyar férfi állomány kezd egyre gyérebbül muzsikálni, próbáljunk most nem elkövetni végzetes hibákat! Ne most próbáljunk előállni a farbával, a Mars gyengesége amúgy is jó arra, hogy picit elvonuljunk, végezzünk némi önfejlesztést és utána majd elő tudunk rukkolni a tutival. Tudjátok, türelem! Addig jár a kis kancsó a kútra, amíg el nem törik.

Ezen kívül évek óta írogatom azt is, hogy a Rahu és a Ketu is esésben van, tehát ez egy kicsit keményebb korszak, mivel a védikus asztrológiában használt 9 bolygóból 4 a lehető leggyengébb pozícióban van. Viszont Szeptember 22-től a Merkúr is beér a Szűz jegybe és ez teljesen semlegesíti majd a Vénusz kellemetlenségét. A Védikus asztrológiában az a szabály, ha egy jegyben van egy legerősebb és egy leggyengébb pozícióban lévő égitest, akkor a gyenge úgy hat, mintha ő is erős lenne. Tehát szeptember 22-től kifejezetten jó időszakok jönnek a kommunikáció és a Merkúr bolygó egyéb jelentései terén.

Persze az is hozzátartozik a teljes történethez, hogy mind ez a Szűz jegyében történik, ami a természetes zodiákus 6. háza, a kemény munka háza. Tehát nem csak úgy megoldódnak a kommunikációs problémáink maguktól, igenis tenni kell értük még akkor is, ha most adódnak majd olyan lehetőségek, vagy időpontok, amikor nehézségeink könnyebben kibeszélhetővé válnak, vagy talán megértőbb reakciókat kapunk erőfeszítéseinkért cserébe.

Természetesen készüljünk arra, hogy Szeptember 30. és Október 2. között a Hold esésben lesz, de ez is nagyjából hétvégére esik, ami lehet, hogy megmenti a gazdasági buktától a világot. Mondjuk a múltkori is hétvégére esett, de akkor meg politikusok mondtak olyan dolgokat, amitől érdekesen alakult a piac.

Október 17-től a Nap lesz majd esésben a Vénusz helyett, ami valószínű még szigorúbb következményekkel járhat, de azt majd a jövő havi előrejelzésben fogom taglalni.

Sok szeretettel ezt, nektek!

Om Tat Sat

UI: Lenne arra igény, hogy minden reggel felrakjam azt a honlap kezdő oldalára, hogy asztrológiailag milyen nap lesz? Gyors, könnyű, agresszív, éles, stb., és hogy ezek mit jelentenek?

Ha igen, kommenteljetek erre a cikkre a honlapon, ne a facebook-on, és abból majd láttom, hogy igény volna-e rá.

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Asztrológia Előrejelzés, 2011 Szeptember-Október… bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Ksíracsóra dásza hozzászólása:

  Igen, hasznos lenne felrakni, hogy asztrológiailag milyen nap lesz, és mit jelentenek ez a fogalmak.

 2. bogie hozzászólása:

  ok! johet!! szep napot bogie

 3. Emsi hozzászólása:

  Igény mindenképp lenne rá!Én támogatom az ötletet!!

 4. Kuti Mónika hozzászólása:

  szívesen olvasnám 🙂

 5. Budavári Réka hozzászólása:

  Kérünk szépen minden reggel, igen, ah bírod energiával! Köszi

 6. Erika hozzászólása:

  Szívesen olvasnám!
  Köszi

 7. Zsuzsi hozzászólása:

  Nagyon jó lenne! Köszi előre is!

 8. Marianna hozzászólása:

  Igen!Igen!Ha meg erre is van idod,es energiad…:-)

 9. Angi hozzászólása:

  Igen, nagyon jó lenne ha közzétennéd. Vaszatiban is nagy segítség. ;o)))

 10. Varga Attila hozzászólása:

  Igen, mindenképpen hasznos lenne, szívesen látnám. Előre is köszi.

 11. Szori hozzászólása:

  Szerintem is jó ötlet…megértőbbé tesz 🙂

  Szori

 12. Viki hozzászólása:

  Nagyon jó ötlet, ha van még időd rá, akkor írd meg a napokat. Mi meg függők leszünk a honlaptól 🙂
  Köszönet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..