Aktuális Védikus Asztrológia előrejelzés: Nap a Rák jegyében: Július 16-Augusztus 16…

A hónap úgy kezdődik, hogy a Mars a Rák jegyében áll a Nap bolygóval. A Rák jegyét nem igazán kedveli a Mars, így a Nap közelsége és a Rahu Oroszlánban tartózkodása végett sokkal több ingerenciánk lehet arra, hogy magunkkal, sőt úgymond kizárólag csak magunkkal foglalkozzunk.

Amennyiben nem vagyunk képesek arra, hogy ne csak magunkkal törődjünk, inkább vonuljunk el, és amikor már egyedül vagyunk, általában nem akkora gond, ha képtelenek vagyunk másokat is észre venni. 

Szerencsére már Július 20-tól azért könnyebb lesz kordában tartani az egónkat, mert a Merkúr átér az Oroszlán jegyébe és onnan már segíteni is tud abban, hogy elképzeléseinket szavakba tudjuk önteni, és nyitottak is legyünk az újdonságok irányába.

Sőt a Merkúr az Oroszlánban valamelyest csökkenti is a Rahu negatív hatásait. Magyarán, előtérbe kerül az analitikus gondolkodásunk, és így könnyebben átlátunk majd a Rahu által fokozta illúziókon.

Egyébként Július 23. és 24. között lesz egy Nap-Hold-Mars együttállás, ami misztikus képességeket is adhat, főként az idő mind 3 alakjának látásában. Tehát a múlt, a jelen és a jövő ismerete könnyeben kifejleszthető majd azok számára, akik ezeken a napokon születnek, vagy ebben a szakaszban végeznek lelkigyakorlatokat.

Majd Július 26-án a Vénusz fog jegyet váltani, áthalad az Ikrekbe, és mivel az Ikrek a Merkúr jegye, előáll egy kis Vénusz/Merkúr kapcsolódás. Ez megint csak a kommunikációs képességeinken fog segíteni, mivel ez a bolygóllás a diplomatikus, finom beszéd segíti elő. Ez is jót fog tenni, hogy ellensúlyozzuk a Nap/Mars okozta erősebb személyiség megnyilvánulásokat.

És marad minden így is, Augusztus közepéig, tehát meg lesz az erőnk és az akaratunk, hogy változtatni tudjunk, de ügyeljünk arra, hogy ne legyünk túlságosan vehemensek és zsarnokiak. Beszéljünk a terveinkről szeretteinkkel, szépen, finoman és diplomatikusan, hogy ne érje őket túlságosan váratlanul mindaz a változás, amin mi magunk átmehetünk. 

Ezen hónap fő spirituális eseménye Krisna születésnapja, ami Augusztus 15-ére esik. Krisnáról csak annyit mondanék nektek, hogy egy híres német kultúrantropológus azt mondta, hogy: “30 évig tanulmányoztam a Védákat, és rájöttem, hogy Krisna a Hinduk Fő Istensége. Mert minden más Istennek megannyi feladata van az Univerzum működésének fenntartásában, de Krisnának csupán annyi a teendője, hogy híveivel szórakozzon és táncoljon.”

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..