Aktuális heti asztrológiai előrejelzés: November 9-16…

Kos: Másképp fogjuk látni a létezésünket. Elő térbe kerülhetnek majd mély filozofikus elgondolások, és spirituális alternatívák is, amelyek mind arra fognak ösztönözni bennünket, hogy azzal foglalkozzunk, ami igazán fontos.

Bika: Kiváló hetünk lesz arra, hogy új rendszereket építsünk fel, és új módon érintkezzünk, kommunikáljunk a hozzánk közelállókkal. Ez főként abban fog segíteni, hogy a munkánkat és az elfoglaltságainkat jobban betudjuk osztani.

Ikrek: Ezen a héten az lenne a legideálisabb, ha egyedül vágnánk bele a feladatainkba. Sőt próbáljuk kifejezetten kerülni az együttműködéseket, mert valószínű, hogy az inkább csak feszültség forrás lenne, mint segítség.

Rák: Ha higgadtan és az intellektusunkat alapul véve járunk el ezen a héten, akkor hihetetlen mennyiségű feszültséget spórolhatunk meg magunknak. A nehezebb területek az együttműködéseink és a szomszédaink lesznek.

Oroszlán: Foglalkozzunk a belső világunkkal! És, amint nyugodtak, elcsendesedettek és egyensúly állapotban lévők vagyunk, minden helyére áll. A kapcsolatunk a körülöttünk élőkkel, a külvilággal, mindennel, ami minket körülvesz.

Szűz: Tevékeny hétnek nézünk elébe, de most csak arra kell összpontosítsunk, hogy az elhalasztott és mindig későbbre tett feladatainknak álljunk neki. Most sem lesz népünnepély az egész, de könnyebb lesz felszívni magunkat.

Mérleg: Beszéljünk a környezetünkhöz! Mert most összeállt az az időszak, hogy ők képesek a befogadásra, mi meg képesek leszünk arra, hogy a kívülállók nyugalmával olyan összefüggéseket is felfedjünk nekik, amit belülről nem szokott észrevenni az ember.

Skorpió: Magunkkal és a fizikai környezetünkkel kell foglalkoznunk ezen a héten. Tervezzünk, vagy akár már megvalósítsunk most minden jól fog sikerülni, csak mindezt magunkon és/vagy a lakókörnyezetünkön csináljuk.

Nyilas: Egy kicsit több időre lesz szükségünk arra, hogy elmélkedjünk, rágódjunk, gondolkodjunk annak érdekében, hogy jó döntéseket tudjunk hozni a jövőnkre nézve. Picit vonuljunk vissza a külvilágtól, hogy ezt meg tudjunk teremteni magunknak.

Bak: Próbáljunk a magunkhoz mérten legszélesebb környezetben tájékozódni. Kérdezzük meg a családunkat és a barátainkat is arról, hogy a mostani erőfeszítéseink és próbálkozásaink miként változtatnak meg minket. Figyeljünk a visszajelzéseikre.

Vízöntő: A munkánk és a pénzkeresetünk fog előtérbe kerülni ezen a héten, és főként abból a szempontból, hogy mi mit tudunk újítani ezeken a területeken. És itt nem feltétlen új munkára kell gondolni, hanem arra, hogy milyen új elképzeléseket tudunk majd megvalósítani.

Halak: Tökéletes hetünk lesz arra, hogy végérvényesen betudjunk fejezni dolgokat. És nem feltétlen, most az 1 hét alatt kell a végére érnünk, de mindenképpen most indítsuk el a folyamatokat, mert most könnyebb lesz nekivágni, vagy úgymond újra nekivágni.

Ezen a héten a fő momentum a November 15-re eső Gyógyító Buddha nap lesz, ezen a napon feltétlenül tegyünk valamit az egészségünkért!!!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..