Akshaya Tritiya, az év legjobb napja asztrológiailag, de mi is az?

akshEz minden évben akkor áll elő, amikor a Nap és a Hold a lehető legerősebb pozícióba kerül, és ilyenkor sokszor előfordul az is, hogy közben a Vénusz is a lehető legjobb helyzetben van.

A Védák azt mondják, hogy a teremtés különböző szakaszai fel vannak osztva Arany, Ezüst, Réz és Vas korra. Most mi a Vas korban vagyunk, de a mai nap ünnepelt Akshaya Tritiya napján kezdődött el előzőleg a Réz kor, ezért is különleges ez a nap. (Ide kattintva még több infót is megtaláltok arról, hogy milyen fontos történelmi események történtek meg ezen a napon.)

Egyébként amit ezen a napon kezdünk el az biztos, hogy sikeres lesz, és rendkívül gyors lefolyású. Ez az Akshaya Tritiya nap lényege, és az érdekesség kedvéért, ezen a napon tradicionálisan aranyat ajándékoznak az emberek egymásnak Indiában. Szóval ha hálásak vagytok nekem a sok asztro infóért aranyat elfogadok, mondjuk csekket és készpénzt is. De komolyra fordítva, az nagyon jó karma, ha a szeretteinknek ajándékozunk valami nemes fém dolgot.

2019-ben, Május 7-re esik ez a nap. Szóval tervezzünk előre, hogy valami fantasztikust és maradandót alkothassunk ezen a napon, egy ilyen asztrológiai hátszéllel.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Akshaya Tritiya, az év legjobb napja asztrológiailag, de mi is az? bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Aranylotusz hozzászólása:

    🙂 nem halasztottuk el, de amièrt jöttem íly korai óràban az nem ez volt, viszont mindig öröm olvasni soraid <3 🙂

  2. zefirin hozzászólása:

    És Ez mikor van annak aki Ausztráliában van?

  3. Visszajelzés: Asztrológiai előrejelzés, Védikus: Nap a Kosban: Április 13-Május 14… – Jóga Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..