A most aktuális asztrológiai előrejelzés: Nap a Rákban (Július 16 – Augusztus 17)

astretiA Nap-Jupiter együttállás egy érdekes felhozatal a Rák jegyében. A Jupiter a lehető legerősebb pozícióban van ott, és így mindaz, ami a Jupiterrel kapcsolódik, az felerősödik. Attól függetlenül, hogy a Nap és a Jupiter baráti viszonyban van egymással, ez most egy kicsit túl sok.

A Jupiter, akár egy miniszter, mindig támogatja a királyt, a Napot, de sajnos úgy, hogy számolatlanul és mindenféle megkérdőjelezés nélkül. Főként a vezető pozícióban lévők figyeljenek arra, hogy ne zsarnokosodjanak el, mert a Jupiter sajnos most előállhat mindenféle kamu filozófiával, hogy megideologizálja a Nap hatalmát és elnyomását. És ez bizony érvényes az apa szerepnél is, szóval egy atyai jó tanács az apukáknak is, ne legyünk hülyék.

Ez most azért éleződött ki ennyire, mert ezt a bolygóállást a Rákban a Szaturnusz és a Ketu is fényszögeli, és a Szaturnusz/Ketu hatása végett az érzelmi kötödések picit elhalványulhatnak, szóval vigyázzunk, nehogy megbántsuk a szeretteinket.

És ez persze nemcsak a Nap erejével lehet kapcsolatos, lehet, hogy a Jupiter/Ketu/Szaturnusz elvont spirituális hatása lesz a ludas abban, hogy a normális emberi értékrend fölé helyezzünk valami ideológiai őrültséget.

Azt kell elraktároznunk, hogy minél kiszolgáltatóbb valaki irányunkban, annál nagyobb felelősséggel kell, hogy gondoskodjunk róla.

Persze a Merkúr/Vénusz hatása erősebbé teszi a kommunikációs megoldó képességeinket, szóval használjuk ki az alkalmat és beszéljünk, beszéljünk, beszéljünk, és tanuljunk, tanuljunk, tanuljunk, mert ez a bolygóállás annak is kedvez.

Aztán Július 29-én a Merkúr is csatlakozik a fent említett bolygókhoz a Rákban, és ez oldani fogja a feszültségeket, és immáron összpontosíthatunk arra, hogy eredeti ötleteinket a nagyközönség előtt is feltárjuk. A Rák jegye kapcsolódik a nagy nyilvánossághoz és a tömegekhez is, szóval egy ilyen erős bolygóállással simán hírnévre törhetünk.

Ezután Augusztus 8-ával a Vénusz is a Rákba ér és így már egy Jupiter/Nap/Vénusz/Merkúr együttállás lesz terítéken. Tanulmányok kezdésére ez egy kiváló időszak, de mint már mondtam, a már megszerzett tudásunk nagyközönség elé tárása is támogatott ebben a korszakban.

Majd Augusztus 12-ével a Merkúr, majd Augusztus 17-ével a Nap is áthalad az Oroszlánba, és újra az irányítás és vezetés kerül előtérbe, a tanulás és tanítás előtt. De ez már a következő szakasz története.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..