A mai Asztrológia nap kibontva…

rugbyNagyon aranyosak vagytok, és így már egy csomó visszajelzést és észrevételt kaptam a Bhakti Kutir Kalendárium használattal kapcsolatosan. Tudjátok olyanokat, mint pl. agresszív napokon minden ügyintézés tovább tart, a postán sor áll, de gyors napokon meg minden ripsz-ropsz megvan, stb., stb.

De mit kezdjünk az olyan napokkal, mint pl. a mai?

Ma azért egyszerűbb, mert Siva napja is van, és amikor spirituális napok egybe esnek agresszív, kellemetlen napokkal, és ráadásul ma még Mrityu Jóga is van, akkor az általános észrevétel az, hogy az aznap végzett spirituális gyakorlatok sokkal erősebb hatással bírnak az életünkben.

A Védikus rendszerben a spiritualitás része a mindennapi életünknek, ezért nincs olyan elképzelés, hogy külön hitélet, és külön úgymond civil élet, a spirituális gyakorlataink része a mindennapi életünknek.

Szóval, amikor egy kellemetlenebb napon végzünk spirituális gyakorlatokat, akkor az még erősebb hatással bír, azokon a napokon jobban érezzük hatásait, és igen picit jobban el is szakadunk a világtól.

De egyébként az agresszív napoknak is meg van a helye az életünkben, mert persze azon a sok verzión túl, ami szerepel a Kalendáriumban, hogy mire is lehet jó egy keményebb nap, pl. arra is, hogy olyan szálakat felvegyünk, amelyekkel már egy hosszabb ideje nem jutunk sehová.

Rég be nem fejezett feladatok, kellemetlen helyzetek feloldása, stb. Mert ezeken a napokon picit magunkon kell erőszakot tennünk, hogy újra felelevenítsünk nehezebb élethelyzeteket.

Hm?

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Csütörtökön és Pénteken 11 és 18 óra között leszek bent a Kutirban, Kalendárium átvétel szempontjából!

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..