2015-ben is lesz Bhakti Kutir Kalendárium, sőt még van néhány darab 2014-es is!

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_BORITO_01Drága szép barátaim, idén időben fogom elkezdeni a 2015-ös Kalendárium írását, de persze ez már amúgy is könnyebb lesz, mint a tavalyi, az első.

A dizájn hasonló lesz, de más színekben, és jövőre is majd megpróbálok egy-két olyan dolgot bele tenni, ami miatt majd talán az év végén sem fogjátok kidobni a mi kis gyerekünket. Viszont idén már szeretnék bele kis madzagot is, hogy tudjuk, hogy hol tartunk, és még egy két praktikus apróságot.

Mivel idén már egy pár dolog meg lesz jövőről, és így picit olcsóbb lesz az előállítás, ezért azok akik 2014-es Kalendáriummal rendelkeznek 3700 forintért vehetik majd át a példányikat, 4400 forint helyett.

És mivel olyat sohasem csinálnék, hogy mondjuk “Márciustól olcsóbb a Kalendárium”, mert az nem fair azokkal szemben, akik kifizették a teljes árat, így vártam mostanáig, és a megmaradt Kalendáriumokat méretarányosan alacsonyabb áron szeretném felajánlani még az érdeklődőeknek.

Szóval a maradék 4 hónapra még kaphatók Bhakti Kutir Kalendáriumok, természetesen kb. egy harmad áron, tehát 4400 forint helyett, 1450 forintért. És persze ha most vennétek még egy darabot, akkor a jövő évi, nektek is olcsóbb lesz.

Különben azért vannak még maradék darabjaink, mert nem mindenki jött el a megrendelt példányaiért, így viszont jövőre már csak annyit fogunk nyomni, ahány megrendelés és előleg beérkezett.

És még egy valami, ha lenne időtők vagy kedvetek, azt kellene tudtunkra hozni, hogy van-e észrevételetek. Mint pl. elég strapabíró ez a borító, stb. Mondjuk, én ütöm-verem szegény én példányomat és egyelőre bírja!

Szóval hálás lennénk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Mi is szokott lenni egy Bhakti Kutir Kalendáriumban?

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

2015-ben is lesz Bhakti Kutir Kalendárium, sőt még van néhány darab 2014-es is! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Hajós Eszter hozzászólása:

    Szeretnék venni az idei Bhakti Kutir Kalendáriumból. Hol tehetem ezt meg?
    Előre is köszönöm az infot.
    Üdvözlettel: Hajós Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..